Scandic Hotels tilbyr PressReader. (Foto: Scandic Hotels)
Scandic Hotels tilbyr PressReader. (Foto: Scandic Hotels)

Tilbyr hotellgjestene digitale aviser og magasiner

Fra og med mandag (16. januar) får alle gjestene på Scandics 230 hoteller i Norden kostnadsfri og ubegrenset tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner på sin mobil eller nettbrett via appen PressReader.

Publisert

«For ytterligere å forbedre gjestenes opplevelse og kunderelasjon, tilbyr Scandic nå tilgang til redaksjonelle titler fra hele verden, på mer enn 60 ulike språk, og det rett til hotellgjestens mobile enhet. Scandic blir den første hotellkjeden i Norden som tilbyr tjenesten på alle sine hoteller», melder Scandic Hotels i en pressemelding.

Nye medievaner

­ Vi ser i dag en stor forandring i hvordan våre gjester konsumerer media. For å møte deres nye medievaner og forventninger håper vi at denne tjenesten skal bidra til ytterligere en smidig og moderne gjesteopplevelse, som dessuten også er miljøvennlig, sier kommersiell direktør i Scandic Hotels, Thomas Engelhart.

Tjenesten blir tilgjengelig via Scandic sitt gratis, trådløse nettverk gjennom å gå inn på PressReaders nettside, eller ved å laste ned appen PressReader på telefon eller nettbrett. Scandic -gjester kan dessuten laste ned ubegrenset med aviser og magasiner for å lese hjemme eller videre på sin reise.

5000 internasjonale medier

I tillegg til den nye digitale tjenesten, vil Scandic fortsatt tilby et utvalg av dagsferske papiraviser for gjester å lese mens de for eksempel nyter frokosten.

RessReader vokser raskt i Europa, og vårt nye partnerskap med Scandic blir en ny og spennende satsing for oss. Vi ser frem i mot å tilby hotellgjestene innehold fra noen av de mest anerkjente avisene og magasinene fra hele verden, sier kommersiell direktør hos PressReader, Igor Smirnoff.

Noen av de norske titlene tilgjengelig, i tillegg til 5000 internasjonale medier, er blant annet Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad samt flere lokalaviser. PressReader jobber med å gjøre flere norske aviser og magasiner tilgjengelig den nærmeste tiden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS