Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Bryggselv etablerer seg i Sverige

Bryggselv etablerer seg nå i Sverige. Craft Co. Sweden vil i første omgang satse på salg av råvarer og utstyr til bryggerier og bedrifter i vårt naboland.

Publisert

Det er i dag om lag 350 mikrobryggerier i Sverige, og markedet er i sterk vekst.

Administrerende direktør i Bryggselv, Erik Schønsee.
Administrerende direktør i Bryggselv, Erik Schønsee.

– Vi har analysert det svenske markedet over lengre tid, og vi har opprettet Craft Co. Sweden. Selskapet skal betjene engrosmarkedet i Sverige. Det har de siste årene vært en betydelig vekst i antall mikrobryggerier i Sverige og vi er overbevist om at vårt konsept som grossist vil bli tatt godt imot. Vi er i dag den største aktøren på engros til bryggerier og bryggebutikker i Norge, og vi har store ambisjoner for vår satsing i Sverige, sier administrerende direktør i Bryggselv, Erik Schønsee.

Lik det norske selskapet

For kort tid tilbake etablerte Bryggselv det nye selskapet Craft Co. for å rendyrke og profesjonalisere grossistvirksomheten.

Les også: Bryggselv rendyrker grossistvirksomheten

Craft Co. Sweden vil bli et tilsvarende selskap som betjener det svenske markedet. Bryggselvkonsernet med butikker, nettbutikk og grossistdel hadde i fjor en totalomsetning på 120 millioner kroner. Av dette var salget innenfor grossistdelen på 56 millioner kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bryggselv

Bryggselv AS ble startet av bryggere for bryggere i 2011, og har siden vokst til å bli en av Norges største leverandører av utstyr og råvarer til både hjemmebryggere og bryggerier, og som grossist til andre butikker.

Foruten et betydelig nettsalg, har Bryggselv egne butikker i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Larvik og Asker og Bærum. Selskapet har hatt sterk vekst, og hadde i 2016 en omsetning på 120 millioner kroner.

I dag leverer Bryggselv råvarer og utstyr til 60 bryggerier over hele landet.

Les mer på Bryggselv.no

Powered by Labrador CMS