Pris til Lofoten Arctic Water

Lofoten Arctic Water har for andre år på rad vunnet kategorien for «Best Packaging/Label Design» på Zenith Global Bottled Water Awards 2018 i Evian i Frankrike.

Publisert
Alle vinnerne samlet. (Foto: Zenith Global Bottled Water Awards 2018)

– Det er en stor ære og glede å vinne denne prestisjefylte prisen for andre året i rad, sier administrerende direktør i Lofoten Arctic Water, Peder A. Skeistrand.

– Som ny aktør i markedet for premium-vann kunne vi ikke ha ønsket oss en bedre start. Etter 10 års hardt arbeid er vi nå klare til å komme inn på markedet og har allerede signert større distribusjonskontrakter i utlandet. Lofoten Arctic Water-flasken er designet for å reflektere fjelltoppene som vokser ut av vannet i Lofoten. Å motta disse anerkjennelsene er et vitnesbyrd om at Lofoten Arctic Water er «rent, arktisk og majestetisk - laget av naturen», sier Skeistrand.

Zenith Awards tiltrakk seg over 90 oppføringer fra 20 land, og Lofoten Arctic Water var også finalist i kategorien «Best Tasting Still Water». Dette året, som tidligere år, på Zenith Global Bottled Water Awards, var mange høyt respekterte internasjonale merkevarer, blant annet Evian, Perrier, PepsiCo, Coca-Cola, Essentia Water og Voss, for å nevne noen.

Lofoten Arctic Water vant også Best Packaging og Best taste-prisen på Zenith Global Bottled Water Award i Barcelona 2017, og ble også vinneren av GOLD-prisen i «Best Tasting still water» på FineWaters International Water Tasting Competition i Guangzhou (Kina) i 2017.

Mer enn 100 forskjellige flaskevann ble smakt av verdens ledende vann-sommelierer på Kina-arrangementet. Lofoten-Vann ble valgt ut som vinner på grunn av det lave mineralinnholdet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Lofoten Arctic Water AS

Lofoten Arctic Water AS er merkevareeier og produsent av Lofoten Arctic Water, et vann på flaske fra de magiske Lofoten-øyene i Nord-Norge.

Lofoten-øyene ligger mellom 68 og 69 lengdegrader nord for den arktiske sirkel.

Lofoten er kjent for sin vakre natur, friske luft rene vann, uberørt natur og storslåtte fjellandskap i kontrast med dype fjorder, skjulte viker og langstrakte urørt kystlinje.

I Lofoten kan du fortsatt drikke rent uforurenset friskt vann rett fra fjellsjøene, akkurat slik som beboerne her gjorde for tusenvis av år siden.

Les mer på Lofoten-water.com.

Zenith Global

Zenith Global er spesialiserte rådgivere innen mat og drikke.

De gir markedsinnsikt, kommersiell og teknisk rådgivning samt hosting av en rekke bransjehendelser hvert år.

Zenith var vert for årets Global Bottled Water Awards.

Årets Global Bottled Water Awards tiltrakk seg over 90 oppføringer fra 20 land.

Powered by Labrador CMS