Drinken Oahakka er blant Ling Lings mest solgte. (Foto: Ling Ling/Hakkasan)

Lanserer «gjemte drinker» hos Ling Ling

Torsdag, fredag og lørdag hver eneste uke lanserer Ling Ling i Oslo en ny cocktail («hidden cocktail»), som er hentet fra et av Hakkasans konsepter verden over.

Publisert

Konseptet har allerede blitt veldig godt mottatt og sist helg hadde vi en god miks av de som kom for cocktails etter å ha først spist i restauranten, men også veldig mange som kun kommer for å oppleve «Hidden», opplyser Marianne Nygård-Hansen i Fursetgruppen.

Hidden er en eksklusiv bar med cocktails og DJs fra London og Oslo. Forrige ukes «hidden cocktail» var «Thyme For Collins», med gin, urtelikør, timian (thyme) og sitron, og denne uka er det drinken «The Long Dragon» som står på den hemmelige menyen. Den inneholder sake, Bianco vermuth, Prosecco, lime og ingefærøl.

«Med beliggenhet helt i vannkanten på Aker Brygge marina har Ling Ling blitt et populært sted i Oslo. Den «rebelske lillesøsteren» til Hakkasans raffinerte eleganse, gjør Ling Ling til en evolusjon av særegen smak og lyd. «Hidden cocktail» en ny opplevelse av Ling Ling», heter det i en pressemelding fra Fursetgruppen.

For dem som ønsker å oppleve «Hidden cocktail», kan det lønne seg å melde seg på gjestelisten i forkant – slik at du er sikret plass.

Black Rock (Foto: Ling Ling/Hakkasan)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS