Rondane Høyfjellshotell fikk 20 000 nye følgere på 12 timer etter et Facebook-stunt. (Foto: Hotellet)
Rondane Høyfjellshotell fikk 20 000 nye følgere på 12 timer etter et Facebook-stunt. (Foto: Hotellet)

Skulle feire 4000 følgere, fikk 20 000 nye på 12 timer

Rondane Høyfjellshotell skulle feire 4000 følgere med gratis overnatting. 12 timer senere hadde hotellet 20 000 nye følgere, og et mulig bookingproblem.

Publisert

Høyfjellshotellet på Mysuseter skulle feire følger nummer 4000 på Facebook med en gratis overnatting. Det manglet nemlig sju...

Rondane Høyfjellshotell. (Foto: Hotellet)
Rondane Høyfjellshotell. (Foto: Hotellet)

Fått over 25 000 følgere

Men pågangen var helt enorm, og nye følgere raste på i løpet av dagen. I tillegg til de ønskede sju, fikk høyfjellshotellet i Rondane over 20 000 nye følgere i løpet av de neste 12 timene.

Og det har ikke stoppet der. Nå (per 6. desember) har Rondane Høyfjellshotell passert 25 500 følgere.

Det var helt tydelig at denne meldingen på Facebook vakte interesse for hotellet: «Vi gir tre døgn gratis opphold for to personer, med frokost, til liker nr. 4000. Det samme gjør vi for 50 nye likere vi får, helt frem til neste søndag, 11. desember klokken 24.00».

FB-statusen som vekket engasjement

Dette skrev hotellet på sin Facebook-side i går:

*Ny status lagt ut kl. 23.15 mandag 5. desember 2016**

Tusen takk for et utrolig engasjement rundt vår Facebook-side i dag! Det er fantastisk at så mange har lyst til å ta turen til Rondane - et av Norges vakreste fjellområder, som nå viser seg i full vinterdrakt - og oss på Rondane Høyfjellshotell. Tross helt uventet stor respons, vil alle som har vunnet få sin premie. På grunn av den store responsen, ber vi om forståelse for at det kan bli utfordrende å tilfredsstille alle ønsker om spesifikke datoer. Det er svært hyggelig at så mange har likt og delt statusen vår. Etter at vi pusset opp og gjenåpnet 17. juni i år, har vi fått svært gode tilbakemeldinger, både på service og mat. Blant annet har vi blitt medlem i De Kulinariske Spisesteder. Til dere som ikke vinner: Følg med på Facebook-sidene våre og vår hjemmeside, for gode tilbud i tiden som kommer.

**Opprinnelig status under:**

Vi mangler nå syv likerklikk for å få 4000 likere!
Vi gir tre døgn gratis opphold for to personer, med frokost, til liker nr. 4000. Det samme gjør vi for 50 nye likere vi får, helt frem til neste søndag, 11. desember klokken 24.00. Premien må brukes innen 20. juni 2017 og kan ikke benyttes i påsken og vinterferien. Lik og del!»

Aldri trodd det skulle ta slik av

– Vi hadde aldri trodd at dette skulle ta så av som det har gjort, men det ser ut til å være svært stor interesse for Rondane Høyfjellshotell og naturopplevelser i en av Norges vakreste nasjonalparker.
Markedsteamet skulle bare lage «en liten kampanje», der målet var å gå fra 3993 likes til 4000. Nå har vi hendene fulle med å svare på alle henvendelser og spørsmål, og vi gleder oss til å ta imot alle som har vunnet gratisopphold. Det blir selvsagt en utfordring for oss, siden vi nå er oppe i flere tusen gratis hotelldøgn. Men vi skal holde det vi lover, selv om vi eventuelt må utvide kampanjeperioden for å finne plass til alle. Dette er utrolig gøy, og et strålende eksempel på hvordan noe kan gå viralt, melder resepsjonist Christoffer Biong
.

Rondane Høyfjellshotell

Rondane Høyfjellshotell ligger på Mysuseter, like øst for Otta, og bare 3,2 kilometer fra grensen til Rondane Nasjonalpark. Fra hotellet sees se aller fleste høye toppene i Rondanr-massivet.

Hotellet er nylig pusset opp, og ble gjenåpnet i juni i år. Hotelldelen har 50 rom fordelt over tre etasjer. I tillegg tilbyr hotellet fire leiligheter og 10 hytter. Også bassenget på 14 x 7 meter ble pusset opp.

Du kan lese mer om hotellet på Rondane.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS