Lanserer oppvaskmaskin med heis

Electrolux lanserer en verdensnyhet: Oppvaskmaskinen ComfortLift RealLife kommer med løfte-mekanisme for det nedre stativet. På den måten slipper du å bøye deg når du setter inn eller tar ut av maskinen.

Publisert
ComfortLift RealLife fra Electrolux lanseres i oktober 2016.
ComfortLift RealLife fra Electrolux lanseres i oktober 2016.

– Maskinen ble nylig lansert på Eurocucina 2016. Den har en løfte-mekanisme for den nedre kurven som gjør at du ikke trenger å bøye deg når man setter inn eller tar ut tallerkener – en smart og ergonomisk nyvinning som dekker forbrukernes behov, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Romslig

«Som den foretrukne leverandøren til nesten 50 prosent av Michelin-restaurantene i Europa, har Electrolux unik innsikt i behovene til noen av de mest krevende kjøkkenene i verden. Selskapet omsetter profesjonelle produkter i verdensklasse i tillegg til produkter til privathusholdninger», heter det i en pressemelding.

ComfortLift RealLife kommer med indre rom i ekstra stor størrelse med plass til treretters middagsservise til 13 personer, to-akset spylearm, myke tagger og er spesialtilpasset skjøre glassgjenstander.

AutoSense – intuitiv og effektiv vasking

Under forvask måler AutoSense-funksjonen hvor mye skitt som er fjernet ved å skanne innholdet med en lysstråle i et sentralt oppsamlingspunkt. Den tilmålte graden av smuss forteller maskinen hvor mye vann den skal bruke og sørger for effektiv og kontrollert vask med temperatur- og vannfordeling justert etter behov.

Den nye maskinen er tilgjengelig fra midten av oktober 2016 med fullt integrerte og frittstående utgaver i rustfritt stål eller hvitt.

Pris: 10 895 kroner (veil.)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS