Det nyoppussede Edwardian Manchester ligger i hjertet av Manchester. Nå ønskes nordmenn hjertelig velkommen. (Foto: Radisson Hotel Group)

Edwardian Manchester inn i Radisson

Edwardian Manchester blir del av den eksklusive samlingen Radisson Collection. Dette er blant de mest eksklusive og særegne hotellene Radisson tilbyr verden over.

Publisert

Det kjente hotellet i Manchester fremstår i helt ny drakt etter en omfattende renovering på 12 millioner pund.

Manchester er Storbritannias tredje største by, og ligger ved elven Irwell nordvest i England. Som hjembyen til to av verdens mest kjente fotballag, er det hjemmearenaene Old Trafford og Etihad stadium mange nordmenn besøker. Manchester har også mye historie, både innenfor kultur, historie og næringsliv.

Medarbeidere i verdensklasse

Jasminder Singh OBE, er styreleder og administrerende direktør for Edwardian Hotel London, som er en av Storbritannias største privateide hotellgrupper. Han sier at avtalen er en betydelig milepæl for Edwardian Hotels London og Manchester.

– Det at hotellet ble antatt som det andre Radisson Collection-hotell i Storbritannia er et bevis på at våre medarbeidere er i verdensklasse og Manchesters viktige rolle i Storbritannia når det gjelder næringsliv og turisme. Edwardian Manchester blir med i MayFair Hotel som en Radisson Collection-eiendom. Dette er en bekreftelse på et mangeårige strategisk viktig partnerskapet med Radisson Hotel Group, sier han.

Hotell i historisk og kulturell særklasse

– Vi vil at besøket på våre hotell skal gjenspeile de karakteristiske særpregene stedet har. Den historiske og kulturelle betydningen av The Edwardian Manchester gjør hotellet til det ideelle tilskuddet til samlingen, og i dag feirer vi vårt vellykkede samarbeid med Edwardian Hotels London, sier Federico J. González-Tejera, president og administrerende direktør i Radisson Hospitality AB

Det omfattende renoveringsprosjektet har tatt for seg hele bakkeplan og underetasjer, i tillegg til inngangspartiet med ny lobby, bar og restauranter, et nytt spa- og treningssenter med underjordisk svømmebasseng, badstue og dampbad, samt behandlingsområde.

Edwardian Manchester's byr også på Peter Street Kitchen. Det er inspirert av det moderne japanske og meksikanske kjøkken, og ble i nylig kåret til «Best Luxury Restaurant» i Storbritannia ved British Restaurant Awards 2019 .

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Edwardian Hotels

Edwardian Hotels London er et privateid hotellkonsern som ble etablert av Jasminder Singh OBE i 1977.

Dette skulle bli begynnelsen på Edwardian Hotels London. I dag eier og driver Edwardian Hotels London The May Fair, The Edwardian Manchester, som er del av det Radisson Collection.

I tillegg har kjeden 10 Radisson Blu Edwardian-hoteller i London og en rekke luksuriøse restaurant- og barmerker, inkludert de prisbelønte restaurantkonseptet; May Fair Kitchen, Bloomsbury Street Kitchen, Peter Street Kitchen, Leicester Square Kitchen, Monmouth Kitchen og May Fair Bar, samt Steak & Lobster og Scoff & Banter.

Edwardian Hotels London er for tiden opptatt med arbeidet med å ferdigstille verdens første super boutique-hotell, The Londoner. Det skal etter planen åpne i Leicester Square juni 2020, og luksushotellet skal by på bar på takterasse, kino, spa og seks ulike spisesteder. 

Powered by Labrador CMS