Nye espressomaskiner

Cortado AS lanserer nye espressomaskiner.

Publisert

Astoria Core600, brukervennlig for baristaen

Astoria Core600 er den første i en hel serie nye tradisjonelle espressomaskiner. Tanken bak denne maskinen er å ha funksjonelt design, i en moderne stil, med brukervennlighet for baristaen i førersetet. En av de mange nye egenskapene er sensitive berøringsskjermer, der du ved en liten berøring kan velge hvilken type kaffe du ønsker å brygge, selv om du er våt eller har kaffe på fingrene. Maskinen som produseres på verdens største espressomaskinfabrikk i Susegana i Nord Italia, kommer etter hvert i 1-, 2-, 3- og 4-gruppers versjon, samt en kompakt 2-gruppeversjon med bare 580 mm bredde. I Norge vil den volumetriske versjonen være hovedfokus, men både lever- og semiautomatiske versjoner vil kunne skaffes, så vel som gassdrevne. Levermaskiner er en espressomaskin som brukes mange steder i Italia og spesielt rundt Napoli. Der har du ikke innbygget pumpe som skaper trykket for å lage espressoen, men en fjør som spennes som igjen lager trykket.

Carimali Bluedot, liten og praktisk

BlueDot er det siste skuddet på stammen fra Carimali når det gjelder helautomatiske kaffemaskiner eller bønne-til-kopp maskiner. Dette er en liten maskin (368x550x585 mm) med en kapasitet på ca. 70 kopper daglig og passer godt inn på kontorer, møterom, hoteller, kafeer, og kiosker.

Det unike med denne maskinen er at den kan ha to bryggeenheter samtidig, enten espresso brygger og en ferskbrygger, eller en espressobrygger og tebrygger. Den kan også ha pulverversjoner. I alt er det 15 forskjellige muligheter. I Norge vil Cortado fokusere på maskinen med espressobrygger og ferskbrygger. Kan også leveres for fersk melk og pulver. BlueDot kan kobles til hovedvannledningen og til interntank, eller tank under benken.

Nettside: Cortado.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS