McDonald's lanserer søtpotet-fries i Norge

McDonald’s lanserer søtpotet-fries i Norge. Produktet blir tilgjengelig fra og med i dag, onsdag 14. juni.

Publisert

I tillegg lanseres en helt ny premium-burger kalt Homestyle Glaze, med norsk storfekjøtt og syltet rødløk.

– Dette er spennende produkter, som vi tror vil bli godt mottatt i det norske markedet. Flere av kundene våre har etterspurt disse produktene, og da er det ekstra hyggelig å kunne lansere nyheten rett før sommersesongen, når man gjerne vil prøve nye og spennende smaker, sier leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i McDonald’s Norge, Erik Lødding, i en pressemelding.

Siste i rekken av flere produktlanseringer

Tidligere i år lanserte McDonald’s den nye vegetarburgeren Veggie McSpice, som fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier, samt premium-burgeren Homestyle Juicy med trøffelmajones.

– Vegetarburgeren ble særdeles godt mottatt, noe vi er veldig fornøyde med. Homestyle er på sin side en serie med premium-burgere, med smaker som man ikke nødvendigvis har forbundet med McDonald’s i Norge tidligere. Kampanjeburgeren med trøffelmajones slo godt an tidligere i vår, og vi gleder oss derfor til å presentere den nye Homestyle Glaze, som passer svært godt sammen med søtpotet-fries, sier Lødding.

Innsamlingsaksjon for syke barn

– Samtidig som vi lanserer nye produkter, er vi også svært glade for å starte en ny innsamlingsaksjon for Ronald McDonald Barnefond i Norge, sier Lødding.

Innsamlingsaksjonen er et samarbeid mellom McDonald’s og Coca Cola, hvor 1 krone fra hver solgte Bonaqua går til Ronald McDonald Barnefond. Denne innsamlingsaksjonen settes i gang i dag, 14. juni og varer til i begynnelsen av august.

– Ronald McDonald Barnefond har som formål å hjelpe syke barn og deres familier, og er en selvstendig stiftelse. Barnefondets første prosjekt i Norge ble realisert i 2016, da stiftelsen gikk inn i partnerskap med Stine Sofies Stiftelse, og bygget helt nye familiehytter ved Stine Sofie-senteret i Grimstad, sier Lødding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

McDonald's i Norge

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 72 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,5 milliarder kroner.

Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Kjeden har over 2500 medarbeidere i Norge, og en stor andel av medarbeiderne er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største arbeidsgivere for ungdom.

Medarbeiderne er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert i Norge.

Powered by Labrador CMS