Foto: Fazer  Food Services
Foto: Fazer Food Services

Fazer med nye personalkantiner

I begynnelsen av august har Fazer Food Services åpnet to nye kantiner, en i Stavanger og en i Oslo.

Publisert
Foto: Fazer Food Services
Foto: Fazer Food Services

Mandag 1. august åpnet Fazer ny kantine med tilhørende serveringstjenester hos Emerson i Stavanger. Mandag 7. august åpnet Fazer enda en ny kantine med tilhørende serveringstjenester i Glasmagasinet for KLP.

I Stavanger

Fazer Food Services AS har inngått samarbeid med Emerson i Stavanger om leveranse av serveringstjenester. Avtalen innebærer blant annet servering av lunsj, møtemat, overtidsmat og ved arrangementer etter behov.

Foto: Fazer  Food Services
Foto: Fazer  Food Services

– Vi gleder oss til å servere alle gjestene hos Emerson. Det skjer mye spennende i Fazer fremover, og vi har satt kvalitetsrik mat på menyen, sier kommunikasjonsansvarlig i Fazer Food Services AS, Ingvild Ross Magnussen

Ny personalkantine i Oslo

7. august åpnet Fazer ny kantine med tilhørende serveringstjenester i Glasmagasinet for KLP.

Glasmagasinet har renovert, og bygd om hele lokalet. Det ærverdige bygget har lang historie, og med en helt ny «look and feel» har den gamle stilen blitt bevart.

– I disse flotte lokalene skal vi drifte både kantine og kommersiell kafé, GlasMagasinets SPISERI 3ETAGE. Dette blir veldig spennende, sier daglig leder for avdelingen Kyrre Teisbo.

Med lang bakgrunn fra restaurant- og kommersiell drift skal Teisbo og hans kollegaer sørge for at gjester og leietakere får en god matopplevelse med hovedfokus på sesongenes råvarer.

Åpningen av den kommersielle kafeen vil skje 7. september.

– Kommersiell drift av cafè på denne måten er et nytt område for Fazer, men med så mange flinke folk på laget er vi sikret en høy kvalitet på serveringen også der, sier kommunikasjonsansvarlig Ingvild Ross Magnussen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Fazer

* Fazer er et finskeid familie-eid selskap etablert i 1891

* Fazer har i dag virksomhet i åtte land.

* Selskapet driver innen tre virksomhetsområder; konfektyr og bakeri, samt drift av personalrestauranter.

* Fazer har i dag 15 000 ansatte, og omsetter for 1,6 milliarder Euro.

* Fazer Food Services er en ledende måltidsleverandør i Norden, og driver i dag mer enn 1200 serveringssteder i Finland, Sverige, Danmark og Norge, som serverer måltider til om lag 450 000 gjester hver dag.

* Fazer Food Services AS er i Norge representert med mer enn 125 personalrestauranter gjennom Servicebrandet Wilberg, egne produksjonsanlegg, eventcatering og restaurantdrift på sportsarenaer og kulturanlegg. 

* Fazer Food Services i Norge har ca. 630 ansatte, er i sterk utvikling innen eksisterende og nye sektorer innen måltidsindustrien.

* Fazer Food Services er i Norge representert i Oslo, Bergen og Stavanger. Fazer i Norge har ca. 630 ansatte, og opererer sine serveringssteder under merkenavnet Wilberg.

* Les mer på Fazer.no

Powered by Labrador CMS