Tom Flanagan, Area Vice President Nordics for Rezidor Hotel Group. Her på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm. (Foto Rickard L. Eriksson)

Internasjonale favoritter i Norden

Radisson Blu og Park Inn by Radisson er gjestenes og kundenes internasjonale favoritthoteller i Norden.

Publisert

Det bekreftes av flere tusen stemmer under Grand Travel Awards i Norge og i Sverige, av Danish Travel Awards, samt av reisebyrået Berg Hansens kunder.

– Vi er veldig stolte over å motta disse prestisjefylte prisene. De er en anerkjennelse av det fremragende arbeidet som våre dedikerte medarbeidere gjør hver eneste dag, sier Tom Flanagan, som leder Rezidor Hotel Group i Norden.

Internasjonal i Norden

Rezidor Hotel Group er den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden, og har Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller i storbyene, på flyplasser og feriedestinasjoner, samt andre knutepunkter i hele regionen.

I forrige uke vant Rezidor «Beste internasjonale hotellkjede» for sjuende år på rad under Grand Travel Awards i Sverige, og i januar ble hotellgruppen kåret til «Beste internasjonale hotellkjede» for tiende år på rad under Grand Travel Awards i Norge. Under Danish Travel Awards i fjor høst, ble Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus for tiende gang tildelt prisen for «Beste hotell i Danmark utenfor København».

Noen av favoritthotellene

«I tillegg til prisene under Grand Travel Awards og Danish Travel Awards, stemte reisebyrået Berg Hansen sine kunder nylig frem sine favoritthoteller i utlandet. Hele 7 av 20 hoteller er Radisson Blu-hoteller og blant kundenes favoritthoteller er Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm, Radisson Blu Riverside Hotel i Gøteborg og Radisson Blu Plaza Hotel i Helsingfors», heter det i en pressemelding fra Rezidor Hotel Group.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS