Bendik Kristiansen starter 1. mars i Winetailor som assisterende daglig leder og produktsjef.
Bendik Kristiansen starter 1. mars i Winetailor som assisterende daglig leder og produktsjef.

Fra Dagens Næringsliv til Winetailor

Vinanmelder og journalist Bendik Dannevig Kristiansen (39) forlater Dagens Næringsliv til fordel for stillingen som assisterende daglig leder for Winetailor AS.

Publisert

I tillegg til rollen som assisterende daglig leder, skal Dannevig Kristiansen, skal han også være produktsjef i selskapet.

Han starter i stillingen onsdag 1. mars.

Vinanmelder i Dagens Næringsliv

De siste årene har Kristiansen vært vinanmelder, og skrevet en rekke artikler på nettet og i Dagens Næringslivs helgemagasiner D2 og Magasinet. I tillegg har han flere års erfaring som produktsjef fra den norske vinbransjen.

– Det finnes knapt noe vinselskap i Norden med en sterkere kvalitetsportefølje enn Winetailor, og jeg gleder meg til å bygge videre på den solide jobben som allerede har blitt gjort, sier Dannevig Kristiansen.

– Vi er veldig stolte over å få Kristiansen inn i Winetailor. Hans bakgrunn, personlighet og kompetanse passer godt til Winetailors kvalitetsbevisste kunder og produsenter, kommenterer daglig leder og gründer Jakob Opedal.

– Kontinuitet og vitalitet

– Winetailors produktportefølje er unik, og må ivaretas av folk med dyp forståelse. Bendik Dannevig Kristiansen og Jakob Opedal har begge, på hver sin måte, jobbet lenge med denne type produkter, sier, uttaler Henrik Thuseth-Berg, som er daglig leder i Fondberg-gruppen, i en pressemelding.

Han fortsetter: – Duoen vil derfor fortsette det gode arbeidet med å rendyrke Winetailors profil. Det er også positivt at de representerer to generasjoner, da vi ønsker både kontinuitet og vitalitet i selskapet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS