Johnny Rockets til Norge

Dinerkonseptet Johnny Rockets startet i USA for over 30 år siden og har røtter i det amerikanske kjøkken. Nå kommer kjeden til Norge. Den første åpnes på Storo sommeren 2018.

Publisert

Johnny Rockets åpnet sin første restaurant på Melrose Avenue i 1986 i Los Angeles, og har i dag over 350 restauranter i 32 land. Etter lang fartstid ble Johnny Rockets nylig oppgradert, og fremstår nå med en moderne twist på den klassiske dineren.

– Målet vårt er en lun og avslappet atmosfære hvor du som gjest kan lade batteriene med amerikansk mat og drikke fra råvarer med høy kvalitet, sier Jon-Erik Kristiansen, som er administrerende direktør for Johnny Rockets Norge, i en pressemelding.

Hamburgere fra Strøm Larsen

Johnny Rockets henter inspirasjon fra hele verden, men er trofast mot sine klassikere. Kjeden bruker de beste råvarene og er opptatt av kvalitet og matopplevelse.

– Vi er stolte av våre handcrafted «fresh never frozen»-hamburgere og «handspun milkshakes to die for». Våre hamburgere leveres ferske fra Strøm Larsen, som også lager Johnny Rockets Hot Dog etter egen oppskrift, forteller Kristiansen.

Pannekaker, egg og bacon hører også hjemme hos Johnny Rockets, sammen med chilifries, buffalo wings og andre amerikanske klassikere.

Etablerer seg på Storo i Oslo

En av de første Johnny Rockets-restaurantene i Norge åpner i Oslo på Storo, i et av byggene i Thon Eiendoms nye prosjekt.

– Restaurantkonseptet passer veldig bra i Storo-området, hvor vi også bygger Norges største kinosenter og det nye hotellet Thon Hotel Storo. Johnny Rockets blir et godt tilbud til de som skal på kino og for de som bor i nærheten, uttaler utviklingssjef hos Thon Eiendom, Jørgen Sollie.

Johnny Rockets åpner på Storo etter sommeren 2018.

Les mer om Johnny Rockets her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS