Disse seks har vært med på Royal Garden-laget i 35 år! Fra venstre Anne Sivertsvik, May Liss Bensvik, Kjell Klungerbo, Torfinn Lerstad, Signe M. Kroknes og Kristin Berg. (Foto: Jørgen Riiber)

35 år i Royal Gardens tjeneste

I februar 2019 er det 35 år siden Royal Garden i Trondheim ble innviet. Det som er helt spesielt, er at seks av de ansatte har vært med på laget hele veien!

Publisert

Søndag 17. februar var det nøyaktig 35 år siden Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim åpnet dørene. Fredag 15. februar ble det hele markert med en jubileumsfest på det ærverdige trondheimshotellet, der de seks selvfølgelig var til stede.

Disse seks har vært med på Royal Garden-laget i 35 år! Fra venstre Anne Sivertsvik, May Liss Bensvik, Kjell Klungerbo, Torfinn Lerstad, Signe M. Kroknes og Kristin Berg. (Foto: Jørgen Riiber)

Stabil arbeidsstokk

– Hele 20 ansatte var fortsatt med da hotellet feiret 25-årsjubileum, og av disse er seks fortsatt ansatt når vi nå feirer 35-årsjubileum. Disse seks er Torfinn Lerstad, May Liss Bensvik, Kristin Berg, Anne Sivertsvik, Signe Margrete Kroknes og Kjell Klungerbo, forteller hotelldirektør Tone Hansen til Horeca/Horecanytt.no.

Den viktigste ressursen

Radisson Blu Royal Garden Hotel ligger ved Nidelva. (Foto: Morten Holt)

– Royal Gardens viktigste ressurs gjennom 35 år har vært de ansatte, og den første som ble ansatt var en bergenser. Berit Finne Stephansen var i gang med jobben som markedsføringssjef fra 1. februar 1983, ett år før hotellet skulle åpne. Hotellets første direktør var den gang 40 år gamle Arnold Sjødin, som ble ansatt 1. april 1983, opplyser Hansen.

Les også: Royal Garden på vei tilbake (publisert februar 2016)

Et signalbygg i Trondheim

Hotellet har blitt et landemerke og et signalbygg, der det ligger ved Nidelvens bredd i trønderhovedstaden,

Da hotellet ble åpnet 17. februar 1984 var ikke det bare en stor nyhet i Trøndelag, men også nasjonalt. Åpningen av Trondheims nye storstue ble dekket med en times sending på NRK.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS