Foto: Fursetgruppen

Lærlingene tar over restaurantene

Lærlingene på Ekebergrestauranten, Grand Café og Tjuvholmen Sjømagasin i Oslo tar over kjøkkenet fredag 21. februar.

Publisert

«Oslo har blitt en foodie-destinasjon i verdensklasse. For å beholde denne posisjonen må vi sikre rekruttering til bransjen. Derfor er vi spesielt glade for de lærlingene som hvert år velger å komme til våre restauranter i Fursetgruppen. Fredag 21. februar inviterer vi til derfor til Talentshow 2020 hvor vi stolt viser frem hva de flinke lærlingene fra Ekebergrestauranten, Grand Cafe og Tjuvholmen Sjømagasin kan levere», meldes det fra Fursetgruppen.

Det serveres en spesialkomponert fireretters meny med tilhørende viner og kaffe til 995 kroner per person.

Les mer her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS