N3zones leverer fastmonterte matter til blant annet hoteller, kantiner og restauranter. Dette bildet er fra Scandic Nidelven for noen år tilbake. (Foto: Pål Sønsteli, arkiv)

Norges Astma og Allergiforbund utvikler samarbeidet med N3zones Group

N3zones leverer fastmonterte matter til blant annet hoteller, kantiner og restauranter. Nå videreutvikler og styrker Norges Astma og Allergiforbund (NAAF) samarbeidet med N3zones Group, samtidig som et nytt kvalitetsmerke lanseres på systemet «Renholdssoner».

Publisert

NAAF har vært, er og vil være en sentral partner i utviklingen av systemet «Renholdssoner». Dette har medført at fra 1. januar 2020 har N3zonesGroup og NAAF blitt enige om at NAAF vil sette sitt kvalitetsstempel «Utviklet i samarbeid med NAAF» på Renholdssoner-systemet.

Helt siden 2008

«Effekten av å stoppe, kontrollere og fjerne smuss og fuktighet fra å komme inn i byggene er like relevant i dag som i 2008, da Renholdssoner-systemet ble anbefalt av NAAF for første gang, og blir bare mer sentralt og viktigere etter hvert som renholdet blir mer digitalisert og robotisert. Effekten av bruk av Renholdssoner-systemet er meget godt dokumentert gjennom de siste 15 årene», heter det i en pressemelding.

Kontinuerlig utvikling

Helt siden 2008 har tusenvis av bygg i hele Norge fått et bedre inneklima ved bruk av systemet.

«For oss i N3zones Group så er vi svært fornøyd med at samarbeidet med NAAF er så tett, og at vi i felleskap bygger kompetanse på inneklima og smarte løsninger. NAAF stiller sine fagfolk til rådighet, slik at Renholdssoner-systemet tilpasser seg og er i kontinuerlig utvikling for kundenes og brukerne av byggets beste», heter det videre i pressemeldingen

Les mer om den Renholdssoner her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS