Tom Flanagan Karttunen. (Foto: Radisson Hotel Group)
Tom Flanagan Karttunen. (Foto: Radisson Hotel Group)

Skal lede «halve Europa» for Radisson Hotel Group

Tom Flanagan Karttunen, Radissons Nord-Europa-sjef, blir også «Area Senior Vice President» i Storbritannia, Irland, Frankrike, Belgia, Spania og Portugal (Vest-Europa).

Publisert

Flanagan Karttunen startet i Radisson Hotel Group for mer enn 20 år siden, og har siden da hatt en rekke ulike lederstillinger innen flere forretningsområder i selskapet. Han startet sin Radisson-karriere hos Radisson Blu Scandinavia i København, og har også arbeidet i Beijing (Kina), Hamburg (Tyskland) og Galway (Irland).

Han har vært distriktsdirektør for Tyrkia, Aserbajdsjan og Kina og «Area Senior Vice President» for Øst-Europa og Russland. Flanagan Karttunen er født i Irland.

75 hoteller i Storbritannia, Irland og resten av Vest-Europa

I Storbritannia, Irland og Vest-Europa har Radisson Hotel Group mer enn 75 hoteller i drift og under utvikling, deriblant Radisson Collection hotell i London, Radisson RED hotell i Glasgow og en rekke Radisson Blu hoteller i følgende land: England, Skottland, Wales, Nord-Irland, Irland, Frankrike, Belgia, Spania og Portugal.

I Nord-Europa har Radisson Hotel Group mer enn 75 hoteller i drift og under utvikling i følgende land: Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Baltikum (Latvia, Litauen og Estland).

Skapt gode resultater med sin ledelse i Nord-Europa

– Siden han startet i Radisson Hotel Group for mer enn 20 år siden, har Flanagan Karttunen spilt en instrumentell rolle i å sikre stadig vekst og utvikling i selskapet. Han har skapt svært gode resultater med sin ledelse i Nord-Europa, som er et av Radisson Hotel Groups mest modne markeder, og vi er sikre på at han kommer til å være like suksessrik også i Storbritannia, Irland og Vest-Europa, sier «Executive Vice President & Chief Operating Officer» hos Radisson Hotel Group, Chema Basterrechea.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS