Renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus

Dia Proff Norge AS lanserer patenterte OxySan i Norge, en ozonfri ioniseringsmaskin som renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus.

– Dette er et unikt patentbeskyttet produkt for å eliminere – rense luft for helseskadelige partikler bla. virus (som covid-19), byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt, røykskader o.l. Maskinene bruker ionisering, men helt uten bruk av Ozon, som er skadelig for mennesker over tid, men med dette systemet (som er det eneste i sitt slag) vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95 %, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs, sier daglig lede for Dia proff Norge AS, Carl Ronny Olsen.

Han fortsetter:

– Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og helt ufarlig.

OxySan kommer i fire ulike størrelser til ulike arealer.

– Vi i Dia Proff Norge AS tror i disse tider at OxySan sine maskiner vil bli godt mottatt i det norske markedet. I og med at vi har en pågående pandemi som berører de fleste virksomheter i Norge, vil disse produktene være til stor glede for alle, da de eliminerer potensiell trussel som covid-19-luftbårne partikler, sier Olsen.

Svenskprodusert

OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Siden 1982 har de utviklet produkter for å forbedre luftkvaliteten og løsninger rundt støv og lukt gjennom ozonfri ionisering. Under utviklingen av OxySan har materialet og produksjonsmetode vært viktig og maskinene kan resirkuleres til ca. 90 %. Teknologien bak OxySan maskinene er ingen ukjent teknologi, men det som gjør disse til innovative maskiner er at OxySan er de eneste i sitt slag som leverer maskiner som er 100% ozonfri.

Dia Proff Norge AS er importør av alle OxySan-maskiner.

Bruksområder

Klasserom, skoler, kontor, møterom, kirker, kjøpesenter, sykehus, eldrehjem, hotell, restauranter, verksteder, anleggslokaler, kjølerom, matbutikker, private hjem.

OxySan ozonfri luftionisering fjerner

- Virus og bakterier i alle typer rom og lokaler hvor mennesker oppholder seg.

- Alt støv som mikrostøv, kvartsstøv, betongsstøv skjærestøv og sveisestøv, samt lukt i luften på byggeplasser og verksteder.

- Asbeststøv med lufte kanaler.

- Røyklukt etter brann

- Mugglukt og sopp problemer

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS