Umami Arena arrangeres fra tirsdag 14. til fredag 17. februar 2023.
Umami Arena arrangeres fra tirsdag 14. til fredag 17. februar 2023.

Klart for Umami Arena

Tirsdag starter Umami Arena på Nova Spektrum. Det blir aktiviteter, konkurranser og masse som skjer fire dager til ende. Under finner du en kortversjon av programmet.

Program, Umami Arena 2023

Tirsdag 14. februar

* Åpningskonferansen «Kraften til å ta Norge videre» (Studio Nova, 2. etasje) (9-13)

Utdeling av Horecabransjens Ærespris 2023

«Hvordan ruste Norge for de store oppgavene som venter oss innenfor aktivt og bærekraftig nærings- og arbeidsliv»

«Hvordan vi skal og må tiltrekke oss flere ungdommer til mat- og måltidsbransjen»

* Pizza Champion Cup Norway (konkurransekjøkkenet, Hall D)

* NM i kaffekunst (hall D)

* Masterclass med de norske kokkelandslagene (11.30-13 og 13.30-15, mesterkjøkkenet, hall C)

* Bartenders Choice Awards (12-13 og 15-16, hall E)

* Tine kokkeshow og masterclass med sølvvinner i Bocuse d’Or, Filip August Bendi (12-13, 14-15 og 16-17, hall D)

* Kokkelandslaget Community Catering demonstrerer med Bama storkjøkken sine produkter, og deler ut smaksprøver (14-15, hall D)

* Lær å bruke norsk ost i matlagingen, ved Mat*Larm (12.40-15, hall C, lokalmatstanden)

Onsdag 15. februar

* Bærekraftig kjøkkendrift i praksis (09-11.30, Studio Nova)

* Landskonferansen for restaurant- og matfag (09.30 – 15.30, møterom hall A)

* Årets grønne kokk (10-16, mesterkjøkkenet, hall C)

* NM i kaffekunst (hall D)

* Tine kokkeshow og masterclass med sølvvinner i Bocuse d’Or, Filip August Bendi (12-13, 14-15 og 16-17, hall D)

* Lær å bruke norsk spekemat i matlagingen, ved Mat*Larm (12-14.20, hall C, lokalmatstanden)

* Pizza Champion Cup Norway (12-15, konkurransekjøkkenet, Hall D)

* Kokkelandslaget demonstrerer med Bama storkjøkken sine produkter, og deler ut smaksprøver (13-14, hall D)

* Hellstrøm og Bertelsen lager akevitt (14-15, møterom, hall A)

Torsdag 16. februar

* Er det mulig med en fremtid uten matsvinn? Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn/signering (09-10.30, møterom, hall A)

* Konferansen #MerAv: Spisevaner endres raskt i krisetider – mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv (10-11.30, Studio Nova)

* NM i konditorkunst (10-16.30, mesterkjøkkenet, hall C)

* NM i gelato/iskrem (10-19, konkurransekjøkkenet i hall D)

* NM i kaffekunst (hall D)

* Tine kokkeshow og masterclass med to ganger bronsevinner i Bocuse d’Or og to ganger gullvinner i Bocuse d’Or Europe, Christian A. Pettersen (12-13, 14-15 og 16-17, hall D)

* Bartenders Choice Awards (12-14, hall E)

* Smaking med siderhjulet, ved Mat*Larm (12-13.15, hall C, lokalmatstanden)

* Tare – havets umami i fremtidens bærekraftige mat (13-14, møterom, hall A)

* Demo med Norges Bocuse d’Or-deltaker i 2023, Filip August Bendi (14-15, hall D)

Fredag 17. februar

* Jeunes Chef Rôtisseurs (kokker under 27 år) og Jeunes Sommeliers (vinkelnere under 27 år) (10-14, mesterkjøkkenet, hall C)

* NM i kaffekunst (10-16, hall D)

* NM i gelato/iskrem (10-14, konkurransekjøkkenet i hall D)

* Tine kokkeshow og masterclass med to ganger bronsevinner i Bocuse d’Or og to ganger gullvinner i Bocuse d’Or Europe, Christian A. Pettersen (11-12, 13-14, hall D)

* Lær deg å lage mat til sider, ved Mat*Larm (12-14, hall C, lokalmatstanden)

* «Battle» med juniorkokkelandslaget med råvarer fra Bama storkjøkken (13-14, hall D)

Du finner fullstendig og oppdatert program her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS