«Tind Marinert og Speket Lammelår». (Foto: Tind)
«Tind Marinert og Speket Lammelår». (Foto: Tind)

Fenalår fra Norge til Lyon og Bocuse d’Or

«Tind Marinert og Speket Lammelår» vil i år bli presentert til de meste kresne franske og europeiske kjøkkensjefer under Sirha-messen og Bocuse d’Or i Lyon nå i januar.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS