«Sprøbakte grønnsaksfries» fra Findus

«Sprøbakte grønnsaksfries» av gulrøtter, aspargesbønner og pastinakk fra Findus skal gjøre det enklere å spise grønnsaker til middag. 

Publisert

Nordmenn spiser i gjennomsnitt kun 110 gram grønnsaker pr dag. Det er langt unna det anbefalte daglige inntaket på 300 gram.

Nå vil Findus friste flere barn og voksne til å spise grønt, ved å tilby familiegrønnsaker på en helt ny måte i «Sprøbakte Grønnsaksfries».

– Mange lever en travel hverdag, der de bytter mellom sju til ti retter. For å få nordmenn til å spise mer grønt, må vi tilpasse oss folks spisevaner, og gi spennende variasjon og god smak. Tilbakemeldingene så langt har vært veldig positive, sier markedsdirektør i Findus, Malin Valdal Corneliussen.

Følger opp suksessen med «Grønnsaksnuggets»

Det nye produktet kommer et halvt år etter at Findus lanserte «Sprøbakte Grønnsaksnuggets».

Siden lanseringen i september har det blitt solgt over 29 tonn med nuggets i Norge. De har også fått mye oppmerksomhet internasjonalt.

Findus tror vi vil se en voksende etterspørsel etter nye grønnsakprodukter i fremtiden.

Flere grønnsaksalternativer i frysedisken

– Erfaringene med «Sprøbakte Grønnsaksnuggets» viser at mange nordmenn, spesielt ungdom og unge voksne, ønsker flere grønnsaksalternativer i frysedisken. Fryst har en stor fordel ved at man kan tilby grønnsaker med tilsatt krydder eller en sprø panering, slik som disse produktene har. Det er veldig populært, sier Valdal Corneliussen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Findus Norge AS

Findus Norge AS har som mål å levere rene produkter med førsteklasses smak av utvalgte råvarer som kan nytes av alle hver dag.

Findus Norge AS har ca. 300 ansatte og to fabrikker i Norge. 

Findus eies av Nomad Foods, som er Europas ledende selskap innen frossenmat. Nomad Foods omsetter for ca. 2,2 milliarder euro.

Nomad Foods har ca. 4600 ansatte og 13 fabrikker i Europa. 

Powered by Labrador CMS