Illustrasjonsfoto: First Hotels
Illustrasjonsfoto: First Hotels

First med oppdatert bonusprogram

Bonusprogram blir viktigere og viktigere for hotellbransjen. First Hotels har utviklet et nytt program med en rekke nyvinninger, og hotellkjeden mener det er bransjens beste.

Publisert

Bonusprogram er et av de aller beste hjelpemidlene kjedene har i konkurransen mot OTA’er, andre hotellkjeder og alternative overnattingssteder.

Gir mer til sine beste kunder

Ina Hesle i First Hotels. (Foto: First Hotels)
Ina Hesle i First Hotels. (Foto: First Hotels)

Også tidligere har First Hotels satt nye bransjestandarder når det kommer til lojalitetsprogrammet «First Member». Nå relanserer kjeden programmet, og mener det aldri har vært lettere å benytte seg av medlemsfordelene.

Mange bonusprogram gjør det vanskelig for medlemmene å ta ut poengene sine – ved at du enten ikke får brukt dem på den overnattingen du ønsker, eller at de forsvinner etter ett år. Sånn skal vi ikke ha det i First Hotels. Vi ønsker nemlig å premiere våre mest lojale kunder, og da gjelder det å gjøre programmet så transparent og brukervennlig som mulig, sier «Director Loyalty & Partner Marketing» i First Hotels, Ina Karine Hesle, i en pressemelding.

«FirstCoins»

Hotellkjeden innfører derfor «FirstCoins», der hver «coin» tilsvarer en norsk krone, en rabatt du umiddelbart kan bruke på neste booking.

– Det går også an å spare bonusen til en senere anledning, og medlemmene kan bruke sine «FirstCoins», i det året opptjeningen er gjort, samt tre år fremover i tid. Vi skiller oss i tillegg ut ved at vi ikke gjør årlige nedgraderinger, men lar medlemmene beholde opptjent nivå i tre år. Vi gjør det også enklere å komme opp på neste nivå hvor enda flere fordeler kan benyttes, sier Hesle.

Når og hvor du vil

Tiden hvor du ikke kan bruke poengene i populære og travle perioder, er også over.

– «FirstCoins» bruker lojalitetsmedlemmene våre når det passer dem – uavhengig av sesong, hotellbelegg eller destinasjon. I tillegg innfører vi enda flere medlemsfordeler i programmet, eksempelvis at medlemmene opptjener 50 «FirstCoins» hver gang de bor på et hotell de ikke har bodd på før. Vi vil fremheve det lokale ved hvert hotell ved at vi har innført hotellspesifikke fordeler på alle hotellene våre. «FirstCoins» kan også brukes til alt av kjøp på hotellet, som oppgraderinger, måltider, romservice og liknende, sier Hesle.

Teknologisk satsing

Målet er bransjens mest transparente og brukervennlige lojalitetsprogram.

– Vi mener dette er den nordiske hotellbransjens beste tilbud og håper at kundene våre er enige med oss. De er våre mest verdifulle kunder, og vi vil kontinuerlig utvikle programmet videre slik at vi har bransjens mest fornøyde medlemmer, skryter Hesle.

Lanseringen av det nye medlemsprogrammet er en del av det store teknologiske løftet til First Hotels. Alle kjernesystemer byttes ut, og hotellkjeden satser tungt på å få inn ledende teknologi som både skal komme kunden og organisasjonen til gode.

– For oss har det vært essensielt å få TravelClick med på laget. De har en svært god plattform som muliggjør teknologisk innovasjon med fokus på medlemmene i lojalitetsprogrammet, mener Hesle.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

First Member 2.0

Lansert: Juni 2018

Bonusen som opptjenes i det nye programmet har en faktisk verdi som kan brukes som betalingsmiddel når medlemmet selv måtte ønske det -  enten ved booking på First Hotels’ websider eller i løpet av hotelloppholdet.

Medlemmene vet nøyaktig hva de tjener og hva bonusen er verdt, nettopp fordi bonusen har en reell kroneverdi.

Det finnes ikke lenger restriksjoner for bruk av bonusen man har tjent, den er alltid tilgjengelig for bruk når kunden måtte ønske det.

Nye «First Member» har fire medlemsnivåer, og man blir oppgradert til nivå to; gold-nivå, etter tre netter bodd.

First Hotels gjør ingen årlige nedgraderinger, men gir derimot medlemmene tre år på å komme seg opp på høyere nivåer og nyte godt av fordelene som følger med.

Nye First Member tilbyr nye og spennende medlemsfordeler, i tillegg til at de mest populære fordelene fra det gamle programmet er ivaretatt.

Les mer på Firsthotels.no

 

Powered by Labrador CMS