Foto: Fjord Oslo Lysfestival

Thon Hotels lyser opp Oslo

Thon Hotels samarbeider med Fjord Oslo Lysfestival, som er en ny utendørs lysfestival i hovedstaden. Festivalen er gratis for publikum, pågår denne helgen (fra 1. til 3. november), og foregår på kveldstid fra klokka 18 til 23.

Publisert
Thon Hotel Rosenkrantz. 

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo får en helt spesiell lysinstallasjon utenfor inngangen, som skal lyse opp på kveldstid.

– Spennende tiltak

– Vi på Thon Hotel Rosenkrantz gleder oss til å få være en del av denne spennende festivalen. Fjord Oslo-festivalen vil være nok et spennende tiltak i et nærområde i stor utvikling. Fra Hambros plass og ned til det nye Tullin-kvartalet er det nå i ferd med å vokse frem en helt ny bydel med et stort tilbud av kultur, og utelivsbaserte opplevelser. De neste dagene vil våre gjester, naboer og forbipasserende få en ny og sanselig opplevelse av kunst og lys, sier hotelldirektør Christian Arnet.

Lysende videoinstallasjon

Thon Hotel Rosenkrantz vil få videoinstallasjonen utenfor hotelldørene.

– For å lyse opp mørket og sette farge på byen, presenter vi sammen med vår partner, Thon Hotels, et kunstverk på C.J. Hambros plass. «Memory Boxes» er en installasjon inspirert av menneskelige følelser. De fleste av oss skaper gode, dårlige, triste, lykkelige, skremmende, overraskende og en million av andre typer minner i løpet av vår levetid. Mange av disse minnene går tapt for oss etter en stund eller blir erstattet av nye minner. Men det er en måte å bringe minnene tilbake fra underbevisstheten. På samme måte som folk reagerer på lukter, reagerer de på forskjellige farger som bringer fram de svunne minnene. Hvilke minner bringer «Memory boxes» tilbake? sier videokunstner Anastasia Isachsen, som står bak initiativet sammen med sin ektemann Frank Isachsen.

Les mer om festivalen på Fjordoslo.com

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS