Katri Inkerø. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Quality Hotel styrker satsingen på franchise

Katri Inkerø er ansatt som ny direktør for Quality Hotels franchise-hotell og nye prosjekter, og styrker med det satsingen på franchise-hotelldrift. Hotellkjeden har i dag 23 franchisehoteller.

Publisert

Katri Inkerø har lang erfaring innenfor hotellbransjen - de siste ti årene fra Nordic Choice Hotels, der hun har jobbet som «Director of Brand & Projects» for Quality Hotel sentralt siden 2016.

– Jeg er takknemlig og stolt over å ha fått ansvaret for å bistå våre fantastiske franchise-hoteller, og gleder meg enormt til å komme i gang slik at jeg blir enda bedre kjent med dem, sier «Director of Franchise & Projects» for Quality Hotel, Katri Inkerø, i en pressemelding.

Nordic Choice med 56 franchise-hotell

Nordic Choice Hotels er en av Nordens største franchisegivere i hotellbransjen, og er i dag tilknyttet 56 franchise-hotell på 53 ulike destinasjoner i Norden og Baltikum.

I 2018 leverte porteføljen en samlet topplinje på over 2,4 milliarder som innebærer en vekst på 5,2 prosent fra året før.

Skal øke franchise-porteføljen i Quality Hotel

Quality Hotel er kjeden som har størst andel franchise-hotell med 23 hoteller i Norge, Sverige og Danmark, og har som mål om å øke porteføljen ytterligere i årene fremover.

– Quality Hotel står overfor en spennende reise de neste årene hvor vi skal ha sterk vekst. Derfor styrker vi teamet for å sikre at vi ivaretar våre franchise-hotell på best mulig måte, nå og i tiden fremover. Med sin lange erfaring fra bransjen og gode kjennskap til både Nordic Choice Hotels og Quality Hotel er Katri Inkerø det åpenbare valget til denne nye rollen, sier «Senior Vice President» hos Quality Hotel, Fredrik Ekelund, i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS