Ny müsli-miks uten salt og sukker

Det Glutenfrie Verksted har nå lansert en ny Müsli-miks helt uten tilsatt sukker eller salt, og som kvalifiserer til nøkkelhullmerket. Müsli-miksen er basert på glutenfrie, naturlige råvarer som havregryn, bokhvete, poppet amarant og quinoa i tillegg til chai og linfrø. Med andre ord en sunn og næringsrik nyhet til frokostbordet.

Publisert

Det Glutenfrie Verksted har etablert seg som et glutenfritt, og økologisk verksted med søkelys på mindre sukker og mer fiber til alle de som vil og må leve glutenfritt.

– Da jeg selv fikk cøliaki gikk det ikke langt tid før savnet etter næringsrike og smakfulle produkter ble vekket. Dette ble selve starten på Det Glutenfrie Verksted som siden lanseringen i 2014 nå har 17 ulike bakemikser, alle glutenfrie og økologiske med søkelys på nettopp mindre sukker og mer fiber, melder Monica Hellmann i Det Glutenfrie Verksted.

Müslien er den første, og eneste, med nøkkelhullmerke i den glutenfrie «fri for-hylla».

– Miksen kan brukes på flere måter. Som den er, tilsatt melk, yoghurt, cottage cheese, kokosmelk, laktosefritt, eller du kan lage din egen kjøleskapsgrøt, eller rett og slett bruk den som en base for din egen havregrøt. Uansett en god start på dagen, eller avslutning på en annen dag. Miksen av naturlige, økologiske og glutenfrie råvarer gjør dette til en ny favoritt. Ikke tilsatt sukker eller salt, en god proteinkilde, og et høyt kostfiberinnhold som gir deg et godt grunnlag i din hverdag, melder «verkstedleder» Hellmann.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS