Grand Hotel Oslo søker ny kjøkkensjef. (Foto: Morten Holt, arkiv)
Grand Hotel Oslo søker ny kjøkkensjef. (Foto: Morten Holt, arkiv)

På let etter ny kjøkkensjef

Et av Norges aller mest kjente hoteller, Grand Hotel Oslo by Scandic, er på let etter en kjøkkensjef («Executive Chef»).

Med sin rike og særegne historie, tradisjon og tidløse eleganse siden 1874, har Grand Hotel Oslo på Karl Johans gate vært et hjem for internasjonale stjerner, verdensledere, politikere, kjendiser, fredsprisvinnere – og ferierende livsnytere fra hele verden.

«Vi leter etter en drivende dyktig person som har evne og vilje til å bidra til videre utvikling av våre restaurantkonsepter og å sørge for at våre gjester får den beste mulige opplevelsen under sitt besøk på Grand Hotel Oslo by Scandic. Som person er du initiativrik, tydelig, strukturert og profesjonell, og du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du er oppdatert på mattrender og har et bredt nettverk blant leverandører og andre aktører innen restaurantbransjen. Interne søkere fra Scandic vil bli prioritert», heter det i stillingsannonsen.

Hotellet er en del av Scandic Hotels og Scandics signaturhoteller, der du har unike utviklings- og karrieremuligheter i et spennende konsern i vekst.

Her kan du lese stillingsannonsen - og søke stillingen

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS