Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Satser på bålgriller, pizzaovner og røykeri

Norgel Outdoor Solutions er et nytt firma i Stavanger som importerer danske bålgriller, røykeri og pizzaovner.

Publisert
Bålgrill i størrelse 1200 mm.
Bålgrill i størrelse 1200 mm.

Bålgriller

Nielsen pizzaovn.
Nielsen pizzaovn.

– Våre griller er tilgjengelig i størrelsene 600 mm, 800 mm, 1000 mm og 1200 mm. Etterpå kan du kombinere og variere det tilbehøret du ønsker, avhengig av størrelsen på grillen. Bare fantasien som setter grenser. Alle grillene kan også brukes til ildsted, forteller gründer for Norgel Outdoor Solutions, Glenn G. Aadnøy.

Nielsen røykeri.
Nielsen røykeri.

Nielsen pizzaovn

– Vår pizzaovn har vi lansert i en enda bedre versjon enn den tidligere varianten – med litt høyere forbrenningskammer. Ovnen har et separat forbrenningskammer, noe som gjør at den er rask å fyre opp, og som gir muligheten for bakeren på samme tid å tilberede maten i ovnen. I bunnen av ovnkammeret vi har lagt inn en veldig god pizzabake-stein, som består av en lava stein plate utskåret av vulkanen Etna på Sicilia, opplyser Aadnøy.

Nielsen Røykeri

Røykeovnene er både til varm- og kaldrøyking.

– Nielsen Røykeris nye versjon gir et bredt spekter av muligheter, siden vanlig forbrenning med røykespon og tilbehør er mulig i den nedre skuffen. Det er også mulig å kjøpe en 1,5 KW gassbrenner slik at det i stedet for røyke spon kan den brukes med gass, forteller Aadnøy om dette produktet.

Det norske firmaet, som Aadnøy driver sammen med sin kone Lena, har salgsrettigheter i Norge, Sverige, Finland og på Island.

Les mer på nettsiden Norgeloutdoorsolutions.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS