Realkapital Hotell har kjøpt Grims Grenka i Oslo. (Foto: Raisfoto/Jesper Rais)
Realkapital Hotell har kjøpt Grims Grenka i Oslo. (Foto: Raisfoto/Jesper Rais)

Har kjøpt Grims Grenka

Realkapital Hotell, som ble etablert i 2019, har kjøpt eiendommen Grims Grenka i Oslo sentrum.

Publisert

Med kjøp av Grims Grenka ser Realkapital Hotell frem til å gjenvinne byggets prakt og historie, og skape en ny stolthet i Oslo.

Også i familiens eie tidligere

Administrerende direktør i Realkapital Hotell, Emil Neumann Tingulstad. (Foto: Peder Klingwall)
Administrerende direktør i Realkapital Hotell, Emil Neumann Tingulstad. (Foto: Peder Klingwall)

Tilfeldigheter skulle ha det til at oppkjøp av nettopp Grims Grenka ble en realitet i september 2020. Emil Neumann Tingulstad, administrerende direktør i Realkapital Hotell, har stor kjennskap til eiendommen i Kongens Gate 5.

Hans bacheloroppgave, som han skrev i 2007 på hotellfagskolen Glion i Sveits, omhandlet nettopp Grims Grenka, og i 2009 førte veien han til forvaltning der han jobbet med blant annet dette hotellet. Hans familie har tidligere eid eiendom i Kongens Gate.

Lage et hotell Oslo-folket skal ta del i og være stolt av

Realkapital Hotell startet som en drøm om å skape noe nytt og meningsfullt innen hotellvirksomhet. Med et dedikert eierskap, som tar del i både utvikling og drift, ønsker selskapet å skape de gode og helt unike opplevelsene for gjester og lokalbefolkningen.

– Kjøpet av Kongens gate 5 (Grims Grenka) er en drøm som representerer oss. Eiendommen er et blankt lerret hvor vi kan utfordre vår filosofi og kompetanse, og lage et hotell Oslo-folket skal ta del i og være stolt av. Vi ønsker at folk skal komme hit og ha kvalitets-opplevelser og føle seg sett og inkludert, sier Neumann Tingulstad.

Realkapital Hotell

Realkapital Hotell ble startet i 2019 av grunnleggerne Anders Brustad-Nilsen (Realkapital Investor) og Emil Neumann Tingulstad.

De så et hull i hotellmarkedet, og ble inspirert til å utfordre hotell-bransjen og skape noe nytt. Med kombinasjonen rå eiendomsutvikling og unik hotellkompetanse, i samspill med gode samarbeidspartnere i hele prosessen, ønsker de å være litt annerledes og skape de gode og unike opplevelsene.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS