Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Får Hedmarks mest omfattende ølutsalg

Gulating Ølutsalg åpner torsdag 7. juli et utsalg på Maxi Storsenter på Hamar.

Publisert
Daglig leder Øystein Williksen og styreformann Frank Jensen hos Gulating Hamar.
Daglig leder Øystein Williksen og styreformann Frank Jensen hos Gulating Hamar.

Det nye ølutsalget vil bestå av mellom 350 og 400 varianter av øl, og blir det mest omfattende ølutsalget i hele Hedmark.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Også lokalmat

Foruten et bredt utvalg av øl, vil Gulating på Hamar bestå av et betydelig utvalg av bryggeriutstyr for hjemmebrygging samt faglitteratur innenfor øl. Det vil også bli salg av spekemat, juice, eplemost og syltetøy fra lokale produsenter.

Vi ser frem til å tilby publikum på Hamar et bredt utvalg av ulike norske ølsorter, samtidig som vi også har øl fra de større velkjente bryggeriene. Gulating er et kjærkomment nytt konsept innenfor det norske ølmarkedet, og har blitt svært godt mottatt i Norge, sier daglig leder for Gulating på Hamar. Øystein Williksen.

Vil åpne stadig flere utsalg

– Med åpning på Hamar er vi nå etablert med 13 utsalg på strategisk viktige steder og vi forventer åpning av enda flere Gulating-utsalg i løpet av dette året. Vi er helt sikre på at Gulating på Hamar vil bli en stor suksess og vi ser frem til åpningen. Med denne etableringen vil publikum i Hamar få et helt nytt og spennende tilbud innenfor øl, uttaler administrerende direktør i Gulating-Gruppen, Rolf Ivar Skår.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 14 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS