Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Gulating distribuerer Sundbytunet-øl

Gulating inngår distribusjonsavtale med Sundbytunet Bryggeri & Destilleri.

Publisert
Kjersti Sundby på Sundbytunet.
Kjersti Sundby på Sundbytunet.

Med denne avtalen vil Gulating selge øl fra Sundbytunet i samtlige av Gulatings 19 ølutsalg over hele landet.

– Unik mulighet

Rolf Ivar Skår.
Rolf Ivar Skår.

– Som småskalaprodusent er avtalen som er inngått med Gulating viktig, og bidrar til konkurransedyktige priser på grunn av færre ledd i distribusjonen, sier daglig leder for Sundbytunet, Kjersti Sundby.

Hun mener det er viktig at det er konkurranse til de store distribusjonskanalene, noe som bidrar til at mikrobryggeriene får en unik mulighet til å distribuere sine ølsorter.

Vunnet priser

– Sundbytunet er et bryggeri som har øl som har blitt kåret til Norges beste pils og vunnet anerkjente internasjonale ølpriser. Distribusjonsavtalen som vi har inngått med Sundbytunet betyr at samtlige Gulating-utsalg nå kan tilby øl fra Sundbytunet. Det er viktig at vi kan tilby våre kunder kvalitetsøl fra både norske og internasjonalt ledende bryggerier, uttaler daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 19 ølutsalg (Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer og på Grünerløkka i Oslo), egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS