Storhusholdningsmessen Hall Toll arrangeres 21. oktober. (Foto: Arrangøren)

Storhusholdningsmessen Hall Toll arrangeres i oktober

Med omfattende smitteverntiltak er det bestemt at storhusholdningsmessen Hall Toll i Stavanger skal arrangeres 21. oktober, denne gang på Clarion Hotel Stavanger.

Messegeneral Trond Vidar Mjørlaug. (Foto: Hall Toll)

– Vi vet jo ikke hva som vil skje de nærmeste månedene, men vi satser på å arrangere messen. 28 bedrifter er allerede påmeldt til messen, som i 2020 arrangeres for 10. året på rad, opplyser distriktssjef storhusholdning for Lantmännen Unibake Norway AS, Trond Vider Mjørlaug, en av dem som står bak Hall Toll-messen.

Søkelys på smittevern

– Vi satser alt på at Hall Toll storhusholdningsmesse i Stavanger 21. oktober 2020. Hall Toll eksisterer ikke lenger, så nå er messen flyttet til Clarion Hotel Stavanger (Nordic Choice Hotels). I år blir det 10. året industrien samler seg og holder messe, forklarer Mjørlaug.

– I år legger vi selvfølgelig ekstra vekt på smittevern. Alt skal skje etter myndighetenes retningslinjer. Navnelister er en selvfølge, og kundene vil bevege seg med beskyttelse på oppmerkede ruter i messehallen, gjerne med lydsignal når man skal gå til neste stasjon. Det vil også være begrensinger på antall mennesker som kan være i lokalet til enhver tid.

Ivrige etter å vise frem årets nyheter

Storhusholdningsmessen Hall Toll arrangeres 21. oktober. (Foto: Arrangøren)

– Vi i de 28 forskjellige selskapene som er påmeldt til messen, er veldig ivrige etter å vise frem nyhetene våre både fra februar-vinduet og nå september-nyhetene, legger Mjørlaug til.

– Når sikkerheten er på plass, er det bare å glede seg til en skikkelig matfest. Mange nyheter og masse gode smaker og produkter skal vises frem. I år har vi også invitert grossistene, for som vi tenker, vi har behov for å snakke sammen mer enn noen gang før, sier «messegeneral» Mjørlaug.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS