Catherine Bugge. (Foto: Haut Nordic)

Fra Nordic Choice til Haut Nordic

Catherine Bugge er ansatt som «Director People & Culture» i Haut Nordic AS. Hun har 25 års erfaring fra hotellbransjen, og kommer nå fra Nordic Choice Hotels.

Publisert
Catherine Bugge. (Foto: Haut Nordic)

Bugge har over 25 års erfaring fra hotellbransjen. Med nesten 10 år som konsulent og prosjektleder i Micros Fidelio, nå Oracle Hospitality, samt som systemsjef i First Hotels, har hun lang erfaring med implementering av hotell systemer og prosjektledelse. Catherine Bugge kommer til Haut Nordic fra stillingen som Senior Transformation Manager i Nordic Choice Hotels, med endringsledelse og forbedringsarbeid som hovedoppgaver.

– Bidra kreativt

– Jeg gleder meg skikkelig og er ydmyk over å få være med på Haut Nordics reise fremover. Haut Nordic er i en spennende vekstfase og jeg ser frem til å jobbe med å utvikle mennesker og bidra på områder som jeg brenner for, sier Catherine Bugge i en pressemelding.

– Noe av det som driver meg er å jobbe med talentutvikling, gode opplæringsrutiner, samt å bidra kreativt i forbedringsarbeidet med det resultat å se hvordan medarbeidere blomstrer i hverdagen når de får gode og riktige verktøy og støtte i jobben sin.

Utvikle morgendagens servicehelter

– Ansettelsen av Catherine Bugge er nok et bevis på at Haut Nordic har kommet i en posisjon hvor vi ønsker å kvalitetssikre prosesser, dyrke våre dyktige ansatte og utvikle morgendagens servicehelter gjennom vårt nye og prestisjefylte Haut Nordic Academy, sier administrerende direktør i Haut Nordic, Sondre Prestegard.

– I tillegg skal Bugge bidra i utviklingen av vårt viktigste prosjekt for tiden, som er Miklagard hotell, et unikt hotellkonsept i Norges mest potente hotellmarked som åpner i oktober 2020, sier Prestegard.

Haut Nordic

Haut Nordic er et konsern som utvikler eiendom og drifter hoteller og restauranter.

Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group driver også selskapet kontorbygg.

Haut Nordics eksisterende hoteller er en del av Nordic Choice Hotels franchisepartneravtale. I tillegg til det svært populære event & konferansesenteret Magazinet i Kongsberg, bygger Haut Nordic hotellet Miklagard på Kløfta, et nytt hotellkonsept med utsikt over Miklagard golfbane og med konferansefasiliteter for opptil 500 personer. Hotellet får også en egen spaavdeling.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS