
Webinar om muskel- og skjelettplager i serveringsbransjen
Torsdag 11. november arrangeres det et webinar om muskel- og skjelettplager i serveringsbransjen. Arbeidstilsynet og regionale verneombud i renholds-, hotell-, restaurantbransjen er arrangører.
Målgruppen for webinaret er både ledere og ansatte i serveringsbransjen.
– Vi ønsker å sette søkelyset på helsetilstanden til kokker og servitører, og hvordan man kan sikre et langt og helsefremmende yrkesliv i serveringsbransjen, melder rådgiver hos Arbeidstilsynet, Monja Lunde.
Om webinaret

Muskel og skjelettplager i serveringsbransjen
Webinaret er åpent og gratis for alle
Dato: Torsdag 11. november kl. 10.00 – 11.30 (1,5 time)
I webinaret skal deltakerne få kunnskap og enkle verktøy for å forebygge muskel og skjelettplager på arbeidsplassen, uavhengig av om du er kokk, servitør, leder eller ansatt.
Under webinaret skal det blant annet sees på:
· Fakta og kunnskap om muskel- og skjelettplager for servitører og kokker.
· Hvordan man kan sikre et langt og helsefremmende yrkesliv i serveringsbransjen.
· Arbeidstilsynets erfaringer og forventninger til virksomhetene når det gjelder forebygging av muskel- og skjelettplager og arbeidsrelaterte psykiske plager.
· Rollene i HMS-arbeid inkludert regionale verneombud i hotell, restaurant og renhold.
· Hvordan bedriftshelsetjenesten (BHT) kan bistå, ved bedriftshelsetjenesten Helsedesign AS.
· Norge trenger flere kokker! Hvorfor bør unge velge kokke- og servitøryrket? Ved opplæringskontoret for restaurant- og matfag.
Meld deg på gratis webinar her