Delikat Salsa fersk, frisk og spicy

Delikat Salsa er en fersk og frisk salsa som ifølge Mills Proff Partner vil sette fart på serveringen din. Den inneholder i tillegg til tomater, rikelig med frisk løk, koriander, hvitløk og chili. Den har vært på markedet siden 2002 i 600g beger. Etter forespørsel kommer den nå i en ny og større pakning på 1,5 kg.

Publisert

– Den er egnet for alle som lager mye god mat på kort tid. Vi har nemlig gjort det meste av grovarbeidet for deg. Taco, nachosdipp og andre mexikanske retter er opplagte bruksområder, men Delikat Salsa er et meget anvendelig produkt, ypperlig å servere ved siden av kjøtt, fisk grønnsaker, poter, pasta, ris, byggryn, eller på smørbrød og bagetter, heter det i en pressemelding fra Mills Proff Partner

Her er noen forslag:

* Delikat Salsa er utmerket i kombinasjon med både varm og kald pasta og ris. Det er bare å koke opp pasta eller ris og vende salsaen inn. Delikat Salsa kan også utmerket anvendes i både varme og kalde bønneretter.

* Samme trikset som for pasta og salsa, fungerer like godt for salsa og nypoteter (eller andre kokte poteter for den saks skyld). Vender du inn ovnstekte potetbåter med salsa har du en enkel og velsmakende måte å servere tapaspoteter på.

* Bruk den også som smaksforsterker. Den setter et godt preg på alle typer tomatsauser f.eks i spagetti bolognese eller en lasagne. Eller du kan ha en ”klatt salsa” i wok’en.

* Blander du salsa med majones får du en god salatdressing, som blant annet passer veldig godt til burgere.

Webside: www.millsproffpartner.no

"
Powered by Labrador CMS