NorturaProffLogo2
NorturaProffLogo2

Stor horecakontrakt for Nortura

Nortura er valgt til leverandør av rødt og hvitt kjøtt til Innkjøpsgruppen de neste tre årene. Kontrakten innebærer, inklusiv kontrakten på egg- og eggprodukter en grunnprisomsetning på i underkant av 200 millioner pr år, skrives det på Norturas hjemmesider.

Publisert

Innkjøpsgruppen er blant de største aktørene på horecamarkedet, og omfatter bant annet Nordic Choice Hotels med 86 hoteller, ISS med 400 kantiner, og en rekke restauranter og kafeer under UMOE Restaurant Group og UMOE Concept Company.

- Dette er som alle skjønner både en stor og viktig kontrakt for oss, og en av de aller største kontraktene Nortura har inngått de siste årene. Vi er utrolig glade for å bli valgt av en så stor og dyktig aktør som Innkjøpsgruppen sier salgsdirektør i Nortura Proff, Jørn-Gunnar Jacobsen.

Langsiktig satsning

Nortura Proff har gjennomgått store forandringer de siste to årene. Nytt navn, ny designprofil og satsning på ny teknologi har skapt en ny og moderne organisasjon.

- Dette gir stadig synlige resultater, og Innkjøpsgruppen har selvfølgelig vært en av de mest interessante for oss i horecamarkedet. Nortura Proff jobber langsiktig for å bygge opp tillit hos leverandørene, parallelt med innovativ produktutvikling og fokus på å skape verdier for samarbeidspartnere sier Jacobsen.

Les hele saken på Nortura.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS