Møteforum speeddating NETT

Speeddating på Smak 2011

Alle utstillerne på Smak 2011 og søstermessen NEF-Dagene får anledning til å møte hverandre på tomannshånd. – Målet er å gjøre det mulig for utstillerne å få enda mer ut av messedeltagelsen, sier Hans Petter Hoelstad i Norsk Møteforum.

Publisert

Speeddating – 20-minuttersmøter med andre utstillere, er siste tilbud fra Smak 2011. (Illustrasjonsfoto: Eirik Burås, Kolonihaven.no)

20 minutter ansikt til ansikt. Opptil ti møter med andre utstillere. Det er tilbudet til alle som stiller ut på Smak 2011 i Lillestrøm 8.-11. februar.

– Ofte blir det slik at du tar deg av de besøkende du har, men du får aldri tid til å møte og snakke med andre utstillere. Nå kan du forhåndsbooke ansikt-til-ansikt-møter, forteller Hans Petter Hoelstad. Han er prosjektleder i Norsk Møteforum, som står for det tekniske arrangementet av speeddatingen 9. februar.

Hans Petter Hoelstad i Norsk Møteforum er ansvarlig for møtene på Norges Varemesse. (Foto: Kenneth Sortland Myklebust, Kolonihaven.no)

På tvers av messene

Tilbudet går til både utstillerne på Smak 2011 og NEF-Dagene (næringsmiddelindustrien, emballering og foredling).

Norges Varemesse ser at mange som stiller ut på den ene av messene, har nytte av å møte utstillere på den andre messen.

– Det vi krever, er at de leverer inn en liten informasjon om seg selv: hva de tilbyr og hva slags produkter de har, forklarer Hoelstad.

Velger selv

Utstillerne får mulighet til å gjennomføre inntil ti ansikt-til-ansikt-møter. Så snart påmeldingen er ferdig, får alle de påmeldte oversikt over hvem som er med. Så kan de velge hvem de ønsker å ha møte med.

– Halvparten av møtene blir med deltagere du har valgt på forhånd. Resten er med deltagere som har ønsket å møte deg. Hvert møte varer i 20 minutter, og foregår på samme sted i små, provisoriske møterom, sier Hoelstad.

Han understreker at de som møter, må være åpen for dialog med potensielle leverandører, og at bedriftene må være representert med beslutningstagere som kan gjøre innkjøp eller avtaler.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS