Foto: Radisson Hotel Group

Har blitt Litauens største hotell

Radisson Blu Hotel Lietuva, som ligger ved elven Neris i hovedstaden Vilnius, har nå ferdigstilt et omfattende utviklingsprosjekt, som har gjort hotellet til det største i byen.

Publisert

En åtte-etasjers fløy, med 165 nye rom, er bygd til Radisson Blu Hotel Lietuva-komplekset. Hotellet åpnet sine dører tidligere i juli.

Foto: Radisson Hotel Group

456 rom

Etter denne ferdigstillelsen, er det totale arealet på Radisson Blu Hotel Lietuva 39 500 kvadratmeter, med totalt 456 rom. Det betyr at hotellet er det største hotellet i Litauen, basert på antall rom.

– Vilnius er en fantastisk by. Det er et dynamisk, trygt og spennende reisemål. Vi er sikre på at utviklingen av hotellet vil hjelpe Vilnius til å bli en enda mer attraktiv destinasjon, med mange spennende severdigheter og forretningsmuligheter. Hotellet er også et egnet sted for kurs og konferanser, sier hotelldirektør for Radisson Blu Hotel Lietuva, Massimo Supino, i en pressemelding.

Lokal kunstinspirasjon

Foto: Radisson Hotel Group

I første etasje finnes nå et kjøpesenter, og i de to neste etasjene vil en rekke bedrifter ha sine kontor. Blant andre vil navn som Narvesen og Oriflame kosmetikk bli å finne i bygningen.

De nye hotellrommene ligger på de resterende fem etasjene av denne åtte-etasjes høye bygningen. Gjesterommene er innredet i tråd med Radisson Blu sin nye romstandard. Det er brukt naturlige materialer, ikoniske designelementer og lokal kunstinspirasjon.
– Vi er ikke i tvil om at vår nye design vil falle i smak hos våre gjester. Vi gleder oss til å ønske alle velkommen. Gjestene skal ikke bare bli imponert av våre bygninger og rom, men også våre ansatte og vårt høye servicenivå, skryter Supino.

Bærekraftig og moderne

Et avansert, miljøvennlig oppvarmings- og ventilasjonssystem reduserer energiforbruket, og sikrer høy komfort i hotellet. Bygningen tilhører «A+ Energy Efficiency Class».

Hotellet vil også bli tildelt Breeam-sertifikat, som anerkjenner at hotellet har implementert moderne design og effektive, bærekraftige løsninger. Alt for å sikre gjestenes komfort og velvære.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Radisson Hotel Group

Radisson Blu Hotel Lietuva i Vilnius, er medlem av en av verdens største hotellkjeder, Radisson Hotel Group.

Radisson Hotel Group (tidligere Carlson Rezidor Hotel Group) har åtte ulike hotellvaremerker, og mer enn 1400 hotell i drift og under utvikling over hele verden

Powered by Labrador CMS