Ole Petter Christensen blir ny hotell- og resortdirektør for Oslofjord Convention Center. (Foto: Oslofjord Convention Center)

Blir hotell- og resortdirektør for Oslofjord

Ole Petter Christensen er headhuntet til jobben som hotell- og resortdirektør på Oslofjord Convention Center i Sandefjord.

Publisert

– Oslofjord har et fantastisk potensial, og eiere som er villige til å satse for å nå målene. Jeg gleder meg til å ta fatt, og også til et liv med litt mindre reising i jobben, sier Christensen, som er fra Sandefjord, og også hatt base der de fire årene han har vært sjef på Rondane Høyfjellshotell.

– Oslofjord er allerede unik i norsk sammenheng, og den pågående utbyggingen vil gjøre stedet enda mer attraktivt som hotell- og resortdestinasjon. Å få være med på dette, tror jeg er noe alle dyktige hotellfolk vil bli tiltrukket av, sier Christensen.

Bred hotellbakgrunn

Christensen har en imponerende CV innen reiseliv.

Ole Petter Christensen (til venstre) sammen med administrerende direktør Stian Fuglset. (Foto: Oslofjord Convention Center)

Han har blant annet vært ansvarlig for driften av de 18 tyrkiske hotellene i kjeden Suntopia, og i to perioder har han vært daglig leder for luksushoteller ved den egyptiske Rødehavskysten. I tillegg har Christensen vært driftsdirektør i cruise-industrien. og også regionsjef for en fransk hotellgruppe med ansvar for 13 hoteller i Frankrike, Sveits og Andorra.

Attraktivt som hotell- og resortdestinasjon

– Vi har hatt en svært grundig prosess der vi har benyttet hodejegere med spesiell kjennskap til reiselivsbransjen. Vi er veldig glad for at den beste kandidaten viste seg å ha adresse i Sandefjord, og at Christensen har sagt ja til jobben, sier administrerende direktør ved Oslofjord Convention Center, Stian Fuglset.

– Skal bli ledende konferansedestinasjon

«Oslofjord har ambisjon om å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for store bedrifter og organisasjoner. For tiden pågår en storstilt utbygging ved Oslofjord, der 16 hotellbygg med til sammen 1600 hotellrom og suiter ferdigstilles i desember 2020. I tillegg åpnet Oslofjord Arena i fjor, et multibruksanlegg for ulike arrangementer, trening og konkurranser. Videre skal det bygges konferanse og møteromsavdeling, samt nytt storkjøkken», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS