Fra et av rommene på Radisson Blu Hotel & Conference Center. (Foto: Radisson Hotel Group)

Alna-hotell på banen igjen

15. juni 2020 gjenåpnet Radisson Blu Hotel & Conference Center Oslo Alna dørene etter å ha vært midlertidig stengt.

Hotellet har implementert Radisson Hotel Groups oppdaterte og omfattende renholds- og hygieneprogram for å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet.

– Vi gleder oss veldig til å ta imot gjester igjen og har allerede ønsket første gjest velkommen tilbake. Vi har oppdatert våre strenge rutiner for renhold og hygiene og vi har blant annet større avstand mellom gjestene, hyppigere rengjøring og stasjoner med hånddesinfisering for å sikre at gjestene får et trygt og godt opphold hos oss, forklarer hotelldirektør på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, Guro Øsmundset.

En global forpliktelse knyttet til økt renslighet og hygiene

Tidligere i mai kommuniserte Radisson Hotel Group nyheten om at de lanserer Radisson Hotels Safety Protocol som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på sine hoteller. Dette gjøres i samarbeid med SGS, som er verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap.

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.

Restauranten holdes stengt

– Vi gjenåpner nå dørene, men holder restauranten midlertidig stengt en periode fremover. Vi følger myndighetenes retningslinjer og serverer derfor ikke frokostbuffet inntil videre, men serverer heller frokost til gjestene i take-away forpakninger med blant annet fersk kaffe, forklarer hotelldirektøren.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS