Scandic Nidelven er Årets matgledebedrift i kategori hotell. Fra venstre Per Øyvind Almehagen, Heine Totland, Christian Morales, Maria Øynes, Sebastian Lunde, Åse Pauline Hager.
Scandic Nidelven er Årets matgledebedrift i kategori hotell. Fra venstre Per Øyvind Almehagen, Heine Totland, Christian Morales, Maria Øynes, Sebastian Lunde, Åse Pauline Hager.

Årets matgledebedrifter

Scandic Nidelven og Toma Luramyrveien er årets matgledebedrifter av Tine.

For 17. året på rad arrangerte konkurransen Årets Matgledebedrift. I horecasegmentet ble det kåret vinnere i kategoriene kantine og hotell.

Konkurransen satte søkelys på inspirasjon, råvarekunnskap og matglede – og i år har ost fra Tine stått i sentrum gjennom temaene «ost i mat», «ost til kos» og «ost til pålegg».

Over 70 kantiner og hotell deltok i år, og nå er vinnerne klare:

Kantine

Toma Luramyrveien 40 er Årets matgledebedrift i kategori kantine. Fra venstre Stina Løvoll, Åse Pauline Hager, Eivind Fjelde, Roar Sandvik, Emma Høyvik Downham, Anita D Bernhardsson.
Toma Luramyrveien 40 er Årets matgledebedrift i kategori kantine. Fra venstre Stina Løvoll, Åse Pauline Hager, Eivind Fjelde, Roar Sandvik, Emma Høyvik Downham, Anita D Bernhardsson.

1) Toma Luramyrveien 40

2) Furset Kantine Via, The Kitchen at VIA

3) Ålesund Sjukehus

Juryens begrunnelse for kantine-vinner Toma lyder slik:

Vinnerkantinen imponerer med kreativ og variert bruk av ost – i matretter, pålegg og til kos. Menyene er lekne og nyskapende, presentasjonen holder høyt nivå til tross for begrensede ressurser. Engasjementet smitter over på både ansatte og gjester, og helhetsinntrykket viser en kantine som skaper matopplevelser som frister, overrasker og inspirerer. 

Hotell

De tre beste i kategori hotell i Årets matgledebedrift 2025, Scandic Nidelven, Kaffistova og MS Color Magic Kjøkken. Fra venstre Per Øyvind Almehagen, Christian Morales, Maria Øynes, Sebastian Lunde, Åse Pauline Hager, Cathrine Moksnes, Petter Holthe.
De tre beste i kategori hotell i Årets matgledebedrift 2025, Scandic Nidelven, Kaffistova og MS Color Magic Kjøkken. Fra venstre Per Øyvind Almehagen, Christian Morales, Maria Øynes, Sebastian Lunde, Åse Pauline Hager, Cathrine Moksnes, Petter Holthe.

1) Scandic Nidelven

2) Kaffistova

3) MS Color Magic Kjøkken

Juryens begrunnelse for hotell-vinner Scandic Nidelven lyder slik:

Vinneren har imponert med et bredt og fleksibelt tilbud, hvor ost har en nøkkelrolle fra frokost til à la carte sammen med lokale spesialiteter. Kokkene deler aktivt sin kompetanse om ost med gjestene og gjennom presentasjon og historiefortelling gir de gjestene en inspirerende matopplevelse. 

Ostens dag

Vinnerne ble kåret på Ostens dag 30. oktober 2025 på Hotel Bristol i Oslo. Samme dag ble for øvrig Scandic Nidelven kåret til årets beste kjedehotell på frokost av Haugen-Gruppen, så det ble en god torsdag for trondheimshotellet.

Premien er en inspirerende studietur med teamet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS