Skogsfloating. (Foto: Vann Spa Hotell Konferens)

Konferansehotell med «skogsfloating»

Som det første reiselivsanlegget i Bohuslän, tilbyr Vann Spa Hotell & Konferens gjestene den nye konferanse- og avslapningsaktiviteten «Skogsfloating».

Publisert

I samarbeid med opplevelsesselskapet Friluften, som har utviklet konseptet, har Vann etablert sitt eget «skogsfloating-rom» under trekronene bare en kort vandring fra hotellet.

– «Skogsfloating» handler om å oppleve naturen på nært hold, og frigjøre nye tanker og ideer i kreative samtaler og møter, sier hotellsjef på Vann Spa Hotell Konferens, Susanne Åhlund.

Skogsfloating-rommet har plass til opptil 12 deltakere i spesialdesignede «Skogsfloating»-stoler, som er hengt opp rundt en felles midtstolpe. Deltakerne blir pakket inn i ulltepper og puter, som gir en følelse av vektløshet og en opplevelse av å flyte fritt under trekronene.

– Ved å justere høyden på midtstolpen, forandres vinklene på «Skogsfloating»-stolene. Det forandrer igjen forutsetningene for avslapningen eller samtalene, og de inntrykk deltakerne får av hverandre og naturen omkring, forklarer Åhlund.

«Skogsfloating»-rom finnes i dag på fem ulike plasser i Sverige, samt ett sted i Nederland.

Les mer på Vann.se

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS