Strömstad Spa. (Foto: Hotellet)

Strömstad Spa får ny norsk eier

Norwegian Hospitality Group har inngått en avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Strömstad Spa AB og Nötholmen Hotelleiendom AS. De nye eierne overtar hotellet 1. januar 2017.

Publisert

Kjøperen driver fra før Thon Hotel Linne i Oslo, Thon Hotel Vettre i Asker, Thon Hotel Halden, Park Hotel i Halden og Dalen Hotel i Telemark.

Strömstad Spa blir selskapets første hotell i Sverige.

Fra Strömstad Spa. (Foto: Hotellet)

– Sjelden mulighet

– Dette skal bli utrolig spennende. Det er sjelden at det er mulig å få overta et så fantastisk og veletablert hotell, sier styreleder og eier av Norwegian Hospitality Group AS, Thor Morten Halvorsen.

Erling M. Kristensen, administrerende direktør i Norwegian Hospitality Group AS, ser frem til å videreutvikle og forsterke hotellets posisjon som et av de ledende konferanse- og sparesorts i Skandinavia.

Selgerne er Nils Ch. Gevelt og Lars Öberg som i dag står bak Nordic Resort AS. Begge er godt fornøyde med salgsprosessen og den endelige avtalen.

– Etter å ha bygd Strömstad Spa og drevet hotellet i nesten 10 år, med stor fremgang sammen med Lars Öberg føles det riktig overlevere stafettpinnen til nye eiere, uttaler Nils Ch. Gevelt, som nå er blitt pensjonist, i en pressemelding.

I Nordic Hotels & Resorts

Strömstad Spa har siden oppstarten i 2007 hatt et nært samarbeide med Petters Stordalens Nordic Choice Hotels og er nå medlem i Nordic Hotels & Resorts.

– Dette samarbeidet kommer til å fortsette sier Thor Morten Halvorsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Nordic Hotels & Resorts

Nordic Hotels & Resorts samler unike hotellvaremerker under en paraply.

Per november 2016 er det totalt 21 drifts- og medlemshoteller kjeden, som har tett tilknytning til Nordic Choice Hotels.

Felles for alle hotellene er at de tilbyr gjesten nye, ekstraordinære hotellopplevelser.

Eksempler på norske hoteller i kjeden er The Thief, Son Spa, Farris Bad, Norefjell Ski & Spa, Holmsbu Hotel & Spa, og Hotel Christiania Teater. I tillegg finner du en rekke hoteller i sammenslutningen i Sverige, deriblant Strömstad Spa og Selma Spa, begge bær den norske grensen, mens velkjente Skt. Petri i København også er med i Nordic Hotels & Resorts.

Powered by Labrador CMS