Nordic Choice med innovativ vaskeriløsning

Nordic Choice Hotels har inngått samarbeid med mobil- og elektro produsenten LG om å ta i bruk deres nyeste produkt innen klesvask, LG Styler.

Publisert

LG Styler er et nyskapende dampskap som renser, tørker og stryker klær. Gjennom dette samarbeidet vil Nordic Choice Hotels tilby sine gjester et enkelt og miljøvennlig alternativ til eksisterende vaskeritjenester.

Gjøre hverdagen enklere

Clarion-hotellene er de første som tar i bruk dette produktet. Tjenesten vil tilbys kostnadsfritt for Nordic Choice Clubs platinum-medlemmer, men vil også være tilgjengelig for alle medlemmer i en begrenset periode.

– Vi ønsker å tilby løsninger som gjør hverdagen lettere for våre gjester. LG styler er et innovativt produkt som både er tidsbesparende og miljøvennlig. Tilbakemeldingene etter testperioden har vært utelukkende positive og vi håper også at dampskapet gir gjester en merverdi opplevelse under oppholdet, sier Terje Ropstad hos Clarion Hotel.

Clarion Hotel Sign i Stockholm var først ute med å ta i bruk LG Styler. Dampskapet er nå installert på alle Clarion-hoteller i Norge, og noen utvalgte hoteller i Sverige.

– Spennende samarbeid

– Nordic Choice Hotels har mange hoteller med god beliggenhet og tilgjengelighet. Gjennom dette samarbeidet får LG muligheten til å nå alt fra familier på weekendtur til forretningsreisende på en helt ny måte. Dette er et veldig spennende samarbeid for oss, sier «Nordic Marketing Manager» hos LG Home Appliances, Daniel Lamborn.

Etter lanseringen av LG Styler i Sverige i 2016, har interessen for produktet økende. Produktet er det eneste i sitt slag og kan brukes til alt fra skjorter, dresser og kjoler, til treningsklær og joggesko.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS