Olav Langli er ansatt som ny konserndirektør for Haut Nordic AS. (Foto: Per Heimly)

Olav Langli til Haut Nordic

Olav Langli (42) er ansatt som konserndirektør i Haut Nordic AS, samt administrerende direktør og partner i Haut Nordic Facility Services AS. Langli tiltrådte stillingen 1. september 2018.

Publisert
Olav Langli er ansatt som ny konserndirektør for Haut Nordic AS. (Foto: Per Heimly)

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik, og etablerer seg nå i Facility Management-bransjen gjennom datterselskapet Haut Nordic Facility Services AS.

Langli har 20 års fartstid innen servicebransjen, og har hatt ulike direktørstillinger i Radisson Blu. Etter sin tid som hotelldirektør, overtok han rollen som driftsdirektør i Norge for merkevaren Comfort Hotel i Nordic Choice Hotels. De siste to årene har Langli ledet og utviklet Facility Services som segmentdirektør i ISS Norge.

Ambisiøs og forpliktende visjon innen bærekraft

– Jeg valgte Haut Nordic blant annet på bakgrunn av menneskene i konsernet, de energiske ambisjoner til eier Sondre Prestegard, samt konsernets ekspansive vekst -og etableringsplaner innen både hotell- og facility-management, sier Langli i en pressemelding.

– Jeg ser virkelig frem til å etablere Haut Nordic Facility Services AS. Vi har satt en ambisiøs og forpliktende visjon innen bærekraft, og gjennom innovative matkonsepter og personlig servicenivå skal vi flytte grenser for hva som er mulig innen dette segmentet.

Samarbeid med tidligere arbeidsgiver

«Haut Nordic AS leder an med hoteller for reisende som ønsker å møtes og bo i moderne og spennende omgivelser. Haut Nordic sine hoteller i Kongsberg og Gjøvik er en del av Nordic Choice Hotels franchise-partneravtale, og derav del i en av Nordens ledende hotellselskap med 188 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum», heter det i en pressemelding.

I tillegg til hoteller og svært populære Magazinet Møtesenter i Kongsberg, driver konsernet også en rekke restauranter i og utenfor hotellene. Restauranthuset «Glade Kongsberg» er konsernets største enkeltstående restaurantprosjekt.

Jetski over Grønland som straff

– Vi har nå en konsernledergruppe som er godt rustet til å ta Haut Nordic-konsernet inn i fremtiden. Kombinasjonen av kompetanse er helt unik og vi skal sammen skape historie, sier CEO og eier i Haut Nordic As, Sondre Prestegard.

– Jeg sier til mine medarbeidere at om vårt nye facility-selskap ikke klarer å bidra som en bransje-innovatør og bærekraft ambassadør på en positiv måte, skal jeg personlig gå over Grønland på jet-ski som straff. Det er vår egen interne ambisjon og forventning som er den aller tøffeste utfordringen, uttaler Olav Langli.

Haut Nordic vokser i rekordfart

– Ansettelsen av Olav Langli er en del av konsernets nye strategi. For med satsingen innen facility management-bransjen, gir dette Haut Nordic spennende synergier som både eiere, partnere, kunder og kollegaer vil kunne dra nytte av. Langli skal jobbe mest med konsernets satsing; Facility Services, men også bidra på strategisk nivå inn i hotell divisjonen. Etableringen av Haut Nordics nye hovedkontor i Fornebuporten er en liten men viktig strategisk beslutning i de mange spennende nyhetene som vil komme fra Haut Nordic familien i nær framtid, sier, Prestegard.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS