Foto: Morten Holt

Nå åpner hovedstaden

– Det er meget gledelig at flere Oslo-hoteller åpner dørene igjen. Trenden de siste årene viser at nordmenn i økende grad legger ferien til Oslo i sommermånedene, sier administrerende direktør i VisitOslo, Christian Lunde.

Stadig flere av Oslos hoteller kan nå ønske ferierende og forretningsreisende velkommen tilbake etter at mange stengte dørene i mars.

Nå er det nordmenn som skal fylle opp rommene.

I fjor sto de utenlandske tilreisende for 1,2 millioner hotellovernattinger i månedene mai-september. Slik blir det ikke i år. Samtidig så vi en økning på hele ti prosent i antall nordmenn som ferierte i egen hovedstad i sommermånedene i fjor sammenlignet med 2018. De norske turistene vil ikke kunne erstatte det totale belegget hotellene hadde før koronakrisen, men de vil bidra til å få reiselivsnæringen i Oslo i gang igjen.

Les også: Endelig kan vi åpne

Thon Hotels gjenåpner

Fem av Oslo-hotellene til Thon gjenåpnet i dag, og ytterligere to åpner 25. mai. De satser nå på nordmenn som vil feriere i eget land. Og det er ikke bare norske tilreisende fra andre regioner, men også Oslo-boere som bare trenger å komme seg litt ut av stua:

Det er mange som trenger et avbrekk fra mye hjemmetid. Vi har strenge hygienetiltak på våre hoteller og det er god plass slik at gjester kan holde avstand fra andre. Vår prisbelønnede serveres nå ved bordet og gjester kan velge fra en à la carte-meny, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS