Morten Thorvaldsen har ledet Thon Hotels (tidligere Rainbow Hotels) i 38 år, siden 1989. (Foto: Morten Holt)

Internasjonal heder til Morten Thorvaldsen

Morten Thorvaldsen har ledet Thon Hotels (tidligere Rainbow Hotels) i 28 år, helt siden kjeden ble etablert 1989. Nå hedres Thon-bautaen av HSMAI.

Publisert

«Det er en stor glede å kunne meddele fra Styret i Cornell School of Hotel Administration Alumni Organization i USA om beslutningen om å utnevne Morten Thorvaldsen, konserndirektør i Thon Hotels, til «CHS Honorary Member». Det er en æresbevisning som innehas av andre betydningsfulle ledere i industrien, som f. eks Bill Marriott, Isadore Sharp og Kurt Ritter», heter det fra HSMAI.

Hedres 18. januar

Onsdag 18. januar hedres Thorvaldsen i forbindelse med en tilstelning på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Morten Thorvaldsen får denne æresbevisningen på grunn av hans uvurderlige støtte, slik at HSMAI Norge og CHS Chapter Norway i 2003 kunne etablere årets unge ledere, «Årets unge hotelier» og «Årets unge leder i reisebransjen», heter det videre.

Les mye mer om Morten Thorvaldsen i det kommende nummeret av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)

Rekruttering har alltid vært svært viktig for Olav Thons viktige hotellmann.

38 år i Olav Thons tjeneste

Morten Thorvaldsens Thon-historie starter allerede i 1979, for 38 år siden.

Da kom den gang 22-årige Thorvaldsen inn som ansvarlig for bankettavdelingen. Siden har han vært helt sentral i utviklingen av hotellkjeden. Han fortsatte utviklingen på Bristol, ble etter hvert hotelldirektør på Hotel Cecil.

I 1989 ble Rainbow Hotels etablert – med 11 hoteller i porteføljen, og Morten Thorvaldsen ble kjedens naturlige leder. Han er fortsatt leder når kjeden bytter navn til Thon Hotels i oktober 2005, og er i dag fortsatt konserndirektør for hotellkjeden.

Bli enda mer kjent med Morten Thorvaldsen i det kommende nummeret av magasinet Horeca (nummer 1 2017, som har utgivelse i slutten av januar 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS