Arne Brimi er en av mange innledere på StorkjøkkenForum 2023. (Foto: Morten Holt)

Inviterer til StorkjøkkenForum

StorkjøkkenForum er et av forumene som samler flest deltakere fra institusjonskjøkken i Norge. Det neste arrangementet finner sted på Scandic Park Sandefjord fra 25. til 27. januar 2023.

Det er flere spennende foredragsholdere som kommer Sandefjord, og det er satt sammen et tettpakket program som gir kunnskap og utvikling, samt mange gode opplevelser.

Noen av temaene i år er:

• Er kaffe bare kaffe sett ut fra ulike ståsteder

• Hvordan er Bergen fengsel bygd opp med tanke på mat og bærekraft?

• Setter vi stor nok pris på kokken i institusjons-Norge, eller må du jobbe på stjernerestaurant for å få anerkjennelse?

• Lagbygging, hvordan få det beste ut av hver av oss

• Er den norske bonden viktig for oss?

• Er avfall en ressurs?

• Hvordan kan mat- og servicekonseptet være?

Dette er innlederne

Onsdag 25. januar

Tom Dall Larsen, Bergen Fengsel

Kjøkkenveien til økt bærekraft i Bergen fengsel, hvordan er fengselsdriften?

Magne Christensen, Stavanger kommune

Det er lett å skille stjernerestauranter og mat på sykehjem, men i grunnen går det ut på det samme. Det handler om de samme prinsippene og de samme faktorene: råvarer, kunnskap, eierskap, kjærlighet og tid. Ingen av disse er mindre viktige enn de andre.

Vegard Hansen, fotballtrener

Fra Grønlandsletta til Lerkendal Bakteppet i foredraget er historien i Mjøndalen fra 2006 – 2022, Hvordan han utviklet seg som leder gjennom de årene. Refleksjoner rundt hvordan man leder en prestasjonsgruppe

Torsdag 26. januar

Arne Brimi

Velkjent gründer og kokk som heier på den norske bonden

Roger Wilhelmsen

«Fra kaffeplantasjene til Norges miljøvennlige kaffebrenneri» Wilhelmsen tar oss med på hvordan kjøpe en smaksprofil, kvalitetsperspektivet i smaken, bærekraft, samt smak, med tanke på jordsmonn og sted på kloden

Geir Byberg

Kaffebaren for nerder eller miljøskaper for alle? Med egen erfaring fra å starte kaffebarer og fra årlige reiser med elever verden rundt for å studere kaffe og kaffebarer vil han dele betraktninger rundt kaffens og kaffebarens miljøskapende effekt.

Monica Andersson og Håvard Strømsodd

En aktør i spesialisthelsetjeneste Hva skiller de fra andre aktører i bransjen? Servicekonsept, tjenestetilbud, måltidskonsept

Sven Mollekleiv

God ledelse er en forutsetning for å lykkes i arbeidet for en bærekraftig framtid. Det er om å gjøre at alle ressurser blir brukt til at mennesker og miljø klarer seg selv. Beredskap er en tilstand.

Anders Iden

Green Cooking Akademi inspirasjon til plantebasert på menyen

Fredag 27. januar

Erlend Eliassen

Praktiskbærekrafts arbeid, barrierer i forhold til dette, regelverk og matsvinn i verdi aspektet. Er avfall en ressurs?

Påmeldingsfristen er 10. januar 2023

Her finner du link til påmelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS