Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Skal kåres Årets Restauratør

NHO Reiseliv og Norsk hotellhøgskole skal sammen kåre Årets Restauratør. Prisen går til en leder i restaurantnæringen som har utmerket seg det siste året.

Publisert

Prisen har tidligere vært delt ut i forbindelse med reiselivsmessen Smak. Fra 2016 skal prisen deles ut årlig på fagkonferansen Serviceforum ved Norsk hotellhøgskole i Stavanger.

Må ha eksepsjonelt gode resultater

Vinneren av Årets Restauratør-pris må ha eksepsjonelt gode resultater å vise til i sitt arbeid. Han eller hun må også ha vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og vært et forbilde for sine medarbeidere.

Formålet med utdelingen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant denne gruppen yrkesutøvere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i restaurantbedrifter.

– Hensikten med prisen er å inspirere, motivere og engasjere. Vi håper den vil føre til at ledere og medarbeidere i restaurantnæringen går sammen om å perfeksjonere og optimalisere samarbeid og rutiner i den enkelte bedrift, sier Richard Hagel, bransjeansvarlig for uteliv og restaurant i NHO Reiseliv og medlem av juryen som skal kåre Årets Restauratør, i en pressemelding.

Kriterier

Juryen, som ellers består av deltakere fra restaurantdrift, gastronomi, verdiskaping og media, skal vurdere innmeldte kandidater til Årets Restauratør-pris utfra følgende kriterier:

* Måltidsopplevelse

* Konseptgjennomføring

* Kundetilfredshet

* Ansvarlig drift

* Ansvarlig ledelse

* Samfunnsansvar

Får spennende fagreise

Vinneren blir presentert under banketten på Serviceforum ved Norsk hotellhøgskole torsdag 10. mars 2016.

Serviceforum er en årlig fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen som arrangeres av studenter ved Norsk hotellhøgskole i Stavanger.

Prisvinneren får tilbud om å ta et fag ved servicemaster-studiet (Executive master of Service Management) eller et årsstudium i restaurantledelse ved Norsk hotellhøgskole. Vinneren blir dessuten invitert med på en spennende fagreise høsten 2016.

Slik nominerer du kandidater

For at en kandidat skal bli godkjent, må du oppgi fullt navn på restauratøren, organisasjonsnummer, navn på restauranten der kandidaten jobber, samt en kortfattet redegjørelse som beskriver på hvilke områder kandidaten utmerker seg og gjør seg fortjent til hedersprisen. Det er også lov å nominere seg selv.

Siste frist for å nominere er fredag 5. februar 2016.

For å nominere kandidater til prisen Årets Restauratør, kan du se her

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS