First Hotel Tällberg

Fra Gyllene Hornet til First Hotel Tällberg

First Hotel Tällberg, som ligger ved Siljan i Dalarna, er siste tilskuddet til hotellkjeden. Hotellet, med 60 rom, var tidligere kjent under navnet Gyllene Hornet.

Publisert

Hotellet har lang tradisjon med velvære, og startet opp allerede på 1950-tallet som rekreasjonsanlegg for personalet til Svenska Posten, noe som det tidligere navnet gjenspeiler.

– First Hotel Tällberg ligger i naturskjønne omgivelser og tilbyr alt man trenger på rekreasjonsferie. Foruten svømmebasseng, spa, restaurant og treningsrom, er det et vell av utendørsaktiviteter som tilbys i området. Dette er hotellet for alle som trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels, i en pressemelding.

Renoverer

Hotellet har en rekke planer for inneværende år og vil særlig satse på familier samt kurs- og konferansegjester.

– Vi ønsker å treffe både bredere i markedet og nå nye målgrupper. First Hotels har størrelsen, distribusjonsplattformene og erfaringen som skal til for å realisere dette. Samarbeidet vil gagne begge parter og jeg er svært optimistisk for fremtiden, sier hotelldirektør og eier Anders Sandberg.

Hotelldirektøren kjøpte hotellet for under ett år siden og prosjektene står i kø.

– Det første vi gjør er å totalrenovere resepsjonen, inngangspartiet og restauranten. I tillegg lager vi et nytt aktivitets- og teambuildingskonsept myntet på grupper, konferanser og familier. Jeg har også stor tro på at vi skal tiltrekke oss internasjonale gjester gjennom First Hotels. Området er nemlig perfekt for alle som vil oppleve svensk natur og svenske tradisjoner, sier Sandberg.

Blant fasilitetene nevner vi 28-graders innendørsbasseng, treningsrom, spa, lekerom, bar og restaurant.

Turistdestinasjon

Tällberg er en kjent turistdestinasjon i Sverige og hvert år besøker rundt en kvart million tettstedet. Turismen er med andre ord svært viktig, og Tällberg har faktisk flere hoteller per innbygger enn noe annet sted i Sverige.

– Dette er et svært vakkert område som jeg håper flere vil få øynene opp for. Med de tiltak hotellet har satt i gang, vil First Hotel Tällberg ta sin rettmessige plass blant områdets beste hoteller, sier Ingdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er med sine 63 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder.

I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København.

I tillegg har kjeden 32 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

Les mer på Firsthotels.no

Powered by Labrador CMS