Nok et svensk hotell til First Hotels

First Hotels fortsetter veksten. Ikke i Norge, men i Sverige, der den norske kjeden stadig blir større. Nå har kjeden knyttet til seg et hotell i Jönköping.

Publisert
Roar Ingdal.

Dette er kjedens 38. hotell i Sverige. I Norge har First Hotels fortsatt sju hoteller. Du kan lese mer om hvor kjeden er representert på Firsthotels.no.

Fra First Hotels Jönköping.

Viktig hotell, mener Ingdal

First Hotels Jönköping.

Hotellkjeden signerte årets første hotell, First Hotel Jönköping, på årets andre virkedag. Hotellet har tidligere vært knyttet til Nordic Choice Hotels, og har hatt navnet Quality Hotel Jönköping.

Jönköping er Midt-Sveriges ubestridte handelssentrum og en av landets viktigste hotellbyer. Nå gjør First Hotels sin inntreden i byen hvor blant annet Husqvarna, Ikea og Jysk har hovedkontor.

– Dette er et viktig hotell for oss. Ikke bare er First Hotel Jönköping et godt hotell med attraktiv beliggenhet; det ligger også i en by hvor vi tidligere ikke har vært etablert og blir således et kjærkomment tilskudd til alle First-kunder, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal i en pressemelding.

110 rom

Hotellet har per i dag 110 rom og plass til 400 konferansegjester.

First Hotel Jönköping ligger nær sentrum, langs E4. Området rundt er i drivende utvikling og arbeidet med å lage nærmere 40 000 kvadratmeters kjøpesenter er godt i gang.

– Beliggenheten til First Hotel Jönköping er spennende og det er store utviklingsplaner for både hotellet og området rundt. Sammen med First Hotels er jeg sikker på at vi kan løfte hotellet ytterligere og ta en sentral posisjon i Jönköpings hotellmarked, sier Morten Kahrs, administrerende direktør i norske Norlandia Hotel Group, selskapet som drifter hotellet.

– Store muligheter

Også Ingdal mener det er store muligheter for hotellet.

– Med sin store konferansekapasitet, det solide produktet og den gode beliggenheten, bør hotellet være det naturlige midtpunktet i området. Denne posisjonen skal vi hjelpe til med at First Hotel Jönköping tar, sier Ingdal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

First Hotel Jönköping

Antall rom: 110

Antall Konferansegjester: 400

Fasiliteter: Treningsrom, boblebad, badstue, restaurant og bar. Gode shoppingmuligheter i kjøpesenteret M2 som er tilknyttet hotellet.

First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993, og er med sine 63 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder.

I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København.

I tillegg har kjeden 32 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

Les mer på Firsthotels.no

Norlandia Hotel Group

Norlandia Hotel Group er en betydelig aktør i det nordiske hotelldriftssegmentet. Selskapet eier 16 hotelldriftselskaper, og drifter til sammen 20 hoteller i Norge og Sverige.

Norlandia Hotel Groups kjernevirksomhet er hotelldrift og hotellene er selvstendige selskaper driftet under ulike merkevarer.

Hovedaksjonærer er Roger og Kristian Adolfsen.

Powered by Labrador CMS